2777
2789
عنوان

لیزر برای موهای کرکی خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 45 پست
خواهش میکنم گلم بله بله دقیقاااا همینه مال منم تازه ی درجه هم کرکی تر ولی دادم زد گفتم حوصله ندارم د ...

خدا کنه ک جواب بگیری 

والا بخدا بدبختی اینجور مو نه میتونی نزنیش چون که معلوم میشه واقعا هم نمیتونی بری لیزر دیگ خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه ک جواب بگیری والا بخدا بدبختی اینجور مو نه میتونی نزنیش چون که معلوم میشه واقعا هم نمیتونی ب ...

اررره بخدا من بچمم کوچیکه اصلا وقت ندارم برم بشین ده ساعت توی حموم اخه من نمیدونم خدا چ حکمتیه این مو الان ب چ دردی میخوره جز اینکه مارو زحمت بنداره🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
منکه به پشمام دوست شدم ازبس زورشون زیاده😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من دیگه میرم لیزر دیرتر در میاد حداقل لامصب اپیلاسیون میکردم هفته بعد جیک زده بود دلم‌میخواست خودمو خفه کنم🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من دیگه میرم لیزر دیرتر در میاد حداقل لامصب اپیلاسیون میکردم هفته بعد جیک زده بود ...

تو عکس بالایی عکسم واضح افتاده واسه شماهم همینه؟

خودم‌میگم‌ موهام زیاده ولی دوستم میگه کمه و کرکیه

تو عکس بالایی عکسم واضح افتاده واسه شماهم همینه؟خودم‌میگم‌ موهام زیاده ولی دوستم میگه کرکیه

بله واضحه والا مال منم همینه تازه یکم نازکتر ولی دادم زد فعلا اتفاقی نیافتاده تازه خیلیم دیر در میاد 😉

ما خانوادگی موهای بدنمون خیلی نازک و بوره ،خواهرم رفت لیزر جواب نگرفت منم دیگه نرفتم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!