2777
2789
عنوان

پرستار و خیانت

231 بازدید | 9 پست

ی دوستی تاپیک زده بود ک دوستم مجرده و میاد خونمون میمونه گفتم این اتفاقی که بتازگی برامون افتاده رو بگم ..ی دایی دارم نامزد داره هنوز عقد نکرده و خونه مستقل نداره و با پدر و مادرشه و خداروشکر درآمد مالیشم خوبه

...پدربزرگ و مادربزرگم سنشون بالا رفته مادربزرگم دیگه نیاز ب کمکی داشتن و واسشون پرستار گرفتیم...

ی مدت بود داییم میگفت نمیتونم بخوابم و الکی عصبی ام... ب پیشنهاد یکی از زن داییام سرکتاب واسش باز کردیم دیدیم ک دعا و طلسم داره

نتونست اسمشو بگه و فقط مشخصات ظاهریشو میگفت ماهم چند نفر اسم رو دادیم اسم خانم پرستار دراومد و تو این یکسالم مرتب دعاهارو تمدید میکرده...

پرستار ی بچه هم داره چقدرم اضاف بر حقوقی ک توافق کرده بودیم هواشو داشتیم و کمکش میکردیم ولی خانوم کیسه گشادتر دوخته بود با اینکه میدونست داییم قراره چند ماه دیگه ازدواج کنه ..نامزد داییم میگه پرستار تماسای الکی و عشوه اومدن داشته و چند بارم پول بیشتر گرفته انگار....

بدون اینکه چیزی بهش بگیم تسویه کردیم و گفتیم دیگه از اول ماه نیا.... 

ناراحتم واسه بچش ک اینجا راحت بودن و حالا کارشو از دست میده... ولی ظلمیه که خودش در حق خودش کرد.. 

خلاصه اینکه حواستون ب آدمای مظلوم نمای اطرافتون باشه... و آدمایی ک میرین دنبال رمال تا این مدلی وارد زندگی دیگری بشین اول ک خوشبخت نمیشین دوم اینکه بدتر دستتون رو میشه و پولتون حروم میشه بهتره ب جاش خودسازی کنین ک بقیه جذب منش شما بشن ن دعاتون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره پرستار که با حرف های چرت و پرت دعانویس شغلش رو از دست داد

ن فداتشم همچین بیچاره هم نبود نمیخوام ت‌ضیح اضافه بابت کاراش بدم ولی خودش این ظلمو در حق خودش کرد

خوب شاید یکم تند رفتید مواظب باشید بحث تهمت و اینا پیش نیاد دعا نویس و رمال که ملاک نیستن

منم اعتقادی ندارم ولی خب خیلیا هستن ک دارن و اطرافمم دعا زیاد دیدم از باغچه خونمون داخل شیشه کلی دعا چال شده بود و درآوردیم

منم اعتقادی ندارم ولی خب خیلیا هستن ک دارن و اطرافمم دعا زیاد دیدم از باغچه خونمون داخل شیشه کلی دعا ...

نمی دونم خداوند عالمه بالاخره خودتون صلاح کارتون رو بهتر می دونید

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مطمئن بودین از کاری ک کردین خودتونم ک رفتید دنبال دعا و...🙄😐😐😐

تصمیم گیرنده ک من نبودم ولی لابد رفتارایی داشته ک تقریبا همه موافق بودن بره... 

سلام من چند وقت پیش ازتون سوال پرسیدم .دادگاه مهریه بزای همسرم تشکیل شد قاضی اقساط معوق رو حذف کرد و سالی یه سکه نوشت الان زوجه اعتراض زذه امکانش هست تو دادگاه تجدیدنظر معوقات رو برگردونن؟