2777
2789

من از اول ک ازدواج کردم چون تو ساختمون  پدرشوهرمم و نامادری شوهرم ادم شکاک و شری هست فامیلام ک کلا نتونستن بیان ک دعوا نشه تو خونم،مامانمم گاهی میومد خلاصه بین خانواده ها دعوا شد با دخالت نامادری شوهرم و ی مدت مامانمینا نیومدن و گفتن تو بیا دیگ ما نمیایم،اما ب هر حال روزای سخت ک کسی نبود مجبوری مامانم اومد و رفت دوباره یکم رفتااومدا شروع شد ولی تو این مدت من افسرده شدم ب خاطر هزارتا دلیل و یهو خواهرم طلاق گرفت و هروز میومد خونم ،تا اینکه دوستاشو دیدوکار پیدا کرد و دیگ اسم منم نیاوورد منم اخر سر بروش اووردم و بهونه اوورد،خلاصه منکنه میرفتم خونه مامانمم تازگیا بخاطر بجهام با همسایشون دعوام شد و اونا چون مشترک زندگی میکنن ،من دیگ نمیخام برم اونجا،از طرفی هم ابجیم دوستشو میاره اونجا گاهی دلم اتیش میگیره ک مثل خواهر کنار همن و ابجیم مثل غریبه ها با منه،الان دیگ من نمیرم اونام نمیان یعنی باید خودم ی چیزی حتما درست کنم بیان مثلا دیروز حال نداشتم تنها بودم اما هیچکسو نداشتم امروزم  جمعس هیچکی در خونمو نمیزنه ،نمیدونم چیکار کنم اونا ک نمیان اگم بیان باید شام دعوت کنم حتی وقتی درستم میکنم نمیان شام میمونه رو دستم،

چون من خانوادمو دوست دارم نمیخام ناراحت بشن چیزی نمیگم میریزم تو خودم اما اگم بگم هزار بهونه میارن ،از این خونه تو این شرایط اقتصادی نمیشع برم،

راهنماییم کنید خواهرانه حتی برادرانه من چ گناهی کردم ک باید تنها بمونم ؟چیکار کنم؟

شما غذا درست کن ببر اونجا

من دیگ نمیشه برم و حتی اگ برم با قابلمه تو دستم نمیشع برم من بردم از اینکارا  کردم،اما من ۲تا بچه دارم از کارو زندگی میفتم،ولی برادرام مجردن،خواهرم مجرده و مادرمم جوونه میتونن بیان و نمیان و الان اخلاق نامادری شوهرم بهتر شده اما انگار از خداشون بود ک نیان پیشم،برادرام بخاطر غیرتشون خیلی راحت تر میان ،

اما من خیلی خودمو کوچیک کردم تا الانم من بچه ارشد خانوادم ولی همیشه بخاطر تنهاییم حتی اونجا گریه کردم و واقعا دیگ هم خجالت میکشم بحثو باز کنم .

مغزم دیگ ارور میدع انقدر فک کردم ک اخه من جیکار کردم چرا با من اینجورین مخصوصا خواهرم روزهای سخت من کنارش بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگ نمیشه برم و حتی اگ برم با قابلمه تو دستم نمیشع برم من بردم از اینکارا کردم،اما من ۲تا بچه دا ...

میفهمم چی میگی 

به نظرم میتونی به قضیه راحت تر نگاه کنی 

میخوان با بچه کوچیک خیلی مزاحمت نشن 

و اینکه به زحمت نیافتی 

تو راحت تری بری اونجا 

بعدم خونه پدر و مادرت رفتن که کوچیک شدن نداره 

اگرم من بهت گفتم غذا درست کن ببر برای اینکه خودت موذب نشی هر بار وعده غذایی میری