2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بنظرم ۱۶۳ خیلی خوبه

اره متوسطه دیگه نه بلنده نه کوتاه 

بیشتر یستگی داره پدر مادر قدشون چند باشه بچه هم همون میشه 

اما اگر نگرانی بره بسکتبال یا یوگا خیلی قدش بلند تر میشه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
شما الان چند قدتون؟ تا چند سالگی افزایش داشت

منم ۱۶۱ اینام ولی فرق من اینه که من خیلی کوتاه بودم😁😂کلاس هشتم ۱۴۸بودم😬بعد دیگه آمپول زد بلوغ زدم، حجامت رفتم، بارفیکس هم زیاد اویزون شدم.. قرص ویتامین Dهم میخوردم هر روز ۱۰۰۰

من دیدم چندنفر رفتن دکتر و حسابی قد کشیدن

دکتر چی رفتن از چند سالگی؟

من ۹ سالگی غدد بردم هیچچچچی نداد. چند بارم بردم فقط یه ویتامین داد. تازه دکتر میگفت۱۵۰ میشه فوووووقش۱۵۵ بشه. ولی بلند تر شد دخترم.

منم ۱۶۱ اینام ولی فرق من اینه که من خیلی کوتاه بودم😁😂کلاس هشتم ۱۴۸بودم😬بعد دیگه آمپول زد بلوغ زدم ...

ب سلامتییی. چند سالگی امپول زدی ؟ پریود شده بودی؟ چند وقت بود؟ ببخشا انقد سوال میپرسم

دکتر چی رفتن از چند سالگی؟من ۹ سالگی غدد بردم هیچچچچی نداد. چند بارم بردم فقط یه ویتامین داد. تازه د ...

همین دور بر ۱۳ . ۱۴ سالگی بود 

نمیدونم پیش چه دکتری بود ولی الان به قد بلندی معروفه .

یه قرصی هست اگه اشتباه نکنم ال ارژنین اسمش بود یه دختری مصرف کرد اونم بلند شد با اینکه قد پدر و مادرش کوتاه بود البته زیر نظر پزشک 

شما خود سر مصرف نکن و دربارش تخقیق کن 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

کانال وگروه افزایش قد تلگرام من

یک کانال جالب راجع به افزایش قد در بزرگسالی

لینک گروهbolandha

من در ۲۰,سالگی دوسانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

عکسم تو تاپیک قدم هست

شامل تجربیات افزایش قد افراد جهان دربزرگسالی

لینک کانال bolandghadshodan

کانال شامل مطالب وگروه جهت چت وتبادل نظر هست

کانال متدهای افزایش قد مدرن

گروه متدهای افزایش قد