2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنهایی بره سفر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3661 بازدید | 128 پست
کی گفته بهشتی ام؟؟ بخاطر پروفایلم میگی؟ اینکه تایلند به کربلا ترجیح داده بشه واقعا جای تعجب و تاسف د ...

عزیزم این یه نظر شخصیه..همه که نباید کربلا دوست باشن..مگه ارادت به امام حسین به کربلاست؟من اگه از مشهد متنفر باشم دلیل نمیشه نسبت به امام رضای عزیزم  هم همین حس و داشته باشم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من ب شوهرم اعتماد دارم تایلندم انقدر زیبایی داره که فقط مردای احمق میرن واسه چیز توچیزش ایران خودش ...

عزیزم مردی ک بدون زنش میره تایلند نمیره زیبایی های طبیعی رو ببینع، بلکه جذب زیبایی های انسانی میشه😂

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم دوس ندارم بره میگه من بهت ازادی میدم توام باید بدی وگرنه همه ازادی هاتو ازت میگیرم 

یعنی حاضر برای تو هم تور ترکیه بگیره از الان وقتی اومد بچه هارو نگه داره تو بری؟

خدایا شکرت هزاربار
خودمم دوس ندارم بره میگه من بهت ازادی میدم توام باید بدی وگرنه همه ازادی هاتو ازت میگیرم 

آزادی دادن تو ایران آخرش قفسه بازم..نهایت اینه قفست بزرگتر میشه 😏

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه اونجا ازادترن، مکان جوره، پلیس گیر نمیده، کسی کسیو نمیشناسه

حالا انگار شوهرم الان تو آسموناس داره میره تایلند

خخخخ

تا بخواد بدهکاریاشو بده وقسطاشو بده وپول سفر خارجی مهیا کنه پیر شده دیگه چیزش از کار افتاده

تایلند کجابود خواهرانم

ما ی چی گفتیم

آخه این جور مواقع آدم از همسرش کفریه یکی بیاد بگه شوهرم من اینطوری نیست وتازه فلان خوبی هم داره دیگه ...

بابا هنوز که نرفته الان باید تحریکش کنم اجازه نده وقتی رفت باید بگیم همه مردا همینن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
حالا انگار شوهرم الان تو آسموناس داره میره تایلند خخخخ تا بخواد بدهکاریاشو بده وقسطاشو بده وپول سف ...

😂😂😂با این هزینه های بارداری..تا شیرازم برن خوبه🤣🤣🤣

فکر کنم سک س وورکر ها کارت سلامت دارن تواین کشورا،میفرستمش جای مطمئن خخخخ سرماخوردگی فقط؟؟؟ صدجور ...

واقعا برات مهم نیست شوهرت با ی زن دیگه رابطه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ترجیح میدم شوهرم بره ی کشوری بمیره تا با ی زن دیگه باشه😐😂

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
کی گفته بهشتی ام؟؟ بخاطر پروفایلم میگی؟ اینکه تایلند به کربلا ترجیح داده بشه واقعا جای تعجب و تاسف د ...

ببین اصلا حوصله آدمایی باطرز فکر ترو ندارم

بیخیال من شو

باشه دخترخوب؟؟

هیچ جا طبیعت نداره فقط تایلند داره که آقایون بخاطر طبیعت و زیباییش برن😂

همینو بگووووو، هنو یک صدمو ایرانو ندیدن

والا من هنوز استان خودمو خوب نگشتم اخیرا رفتم همدانو کامل گشتم😐 بعد ک اومدم کلی خودمو فحش دادم ک مثلا تو ک غار سهولان تو استان خودتو ندیدی بی خود میکنی واس غار علیصدر میری همدان😒 والا 🤒 حالا مردا شمالو جموبو کامل نگشتن علاقمند ب جاذبه های گردشگری آنتالیا و پاتایا شدن، اونم تنهاااااییی

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

خب بگو آزادی بده بچه ها رو نگه دار من برم ترکیه اول بعد تو برو چون خانما مقدمترن

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
حالا انگار شوهرم الان تو آسموناس داره میره تایلند خخخخ تا بخواد بدهکاریاشو بده وقسطاشو بده وپول سف ...

😂😂😂😂چیز مردا فقط تو گور از کار میفته(دور از جون اقاتون)

اخه اونجا ازادترن، مکان جوره، پلیس گیر نمیده، کسی کسیو نمیشناسه

مهمتر از همه اینه کسی فردا ادعا نمیکنه این بابای منه.

خخخخخ

واقعا برات مهم نیست شوهرت با ی زن دیگه رابطه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ترجیح میدم شوهرم بره ی کش ...

واقعا شما فرق شوخی وجدی رو نمیفهمی؟؟؟

بعدم گفتم شوهرم واسه زندگی هم تنها بره تایلند من خیالم راحته

من با ی انسان ازدواج کردم

مثل هرمردی ایرادهایی داره اما تواین مورد آدمه