2777
2789
عنوان

بهترین ژل ابرو 💫🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست

مک آشغاله

EVER اولاش خوبه

ب مرور بعده یکی دوهفته بد میشه 

گابرینی گرفتم  راضی بودم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ژل ابرو میزنم سفیدک نمیزنه ولی بعد از 2 ساعت خود ژل ابرو رو ابروهامهسفیدک نه هاا خود ژل ابرو😂گاب ...

ببین بستگی داره چقدر بزنی اگر عمیق بکشی خب قطعا میمونه😂

ولی اگر سبک رد کنی از رو ابروهات ک فقط حالت بگیرن سنگینی شو حس نمیکنی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من یکبار خریدم مثل دماغ خشک شده شد روی ابروهای مشکیم . 😑

خب اون بد بوده

بعدم روش استفاده‌شو بعد از چن بار یاد میگیری

منم بار اول خوشم نیومد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مک آشغالهEVER اولاش خوبهب مرور بعده یکی دوهفته بد میشه گابرینی گرفتم راضی بودم

ممنونم از تجربت عزیزم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من یکبار خریدم مثل دماغ خشک شده شد روی ابروهای مشکیم . 😑

مارک ژل ابرو مهمه 

اینکه چقدر بکشی رو ابرو ها هم مهمه خیلی😁 اگر خیلی بزنی خشک میشن طبیعیه ولی بعضی ها دوس دارن

یدونه تازگیا گرفتم ۷۹ تاز بس عاااالی بود رفتم دوتای دیگه ازش خریدممارک خاصی نداره و خودشون درست کردن

چقدر جالب قیمتش ارزونه خیلی 🥺😁 پیج ندارن؟