2777
2789
عنوان

بهترین ژل ابرو 💫🤍

180 بازدید | 22 پست

گابرینی هست هم قیمتش مناسبه هم سفیدک نمیزنه 

من بعد ۲ ۳ بار عوض کردن دیگه تونستم اینو پیدا کنم

فقط حواستون باشه ابرو تون تمیز باشه 

اگر می خواید کرم پودر بزنید اولویت با ژل ابرو بعد کرم پودر

حواستون باشه قاطی نشن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

هرچی میخرین فقط تروفیس نخرین اشغالللل

ممنون از گفتن تجربت گلم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش ابرو نمیاره ؟‌

نه من که میزنم  خداروشکر ریزش ندارم

قیمتش چنده؟

من خیلی مشکل دارم با این قضیه

اینی ک خریدم اسمشو نمیدونم  بدک نیس  ولی سفیدک میزنه ی کمی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

قیمتش چنده؟من خیلی مشکل دارم با این قضیهاینی ک خریدم اسمشو نمیدونم بدک نیس ولی سفیدک میزنه ی کمی

الان دقیق نمی دونم گلم ولی فک کنم حدودا ۳۰۰ باشه قیمتش 

من خودم چند بار عوض کردم‌ مارک ژل ابروم رو ولی از این یکی راضیم

چرا ژل ابرو می میزنید ؟

قشنگ میشه خب

ابروها میره بالا  پر و زیاد دیده میشه

بعدم کل آرایش من همینه😂 ژل ابرو  مداد چشم  رژ

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چرا ژل ابرو می میزنید ؟

من خودم فیبروز کردم ولی بازم میزنم  ژل ابرو باعث خوش حالت شدن ابرو میشه  فرم ابرو خیلی قشنگ میشه 

صابون ابرو هست اون قوی تره