2777
2789

جاریم نمیدونم مشکلش با من چیه از وقتی عروسی کردم الان ۷ساله همش باهام دشمنی وحسادت میکنه ،تواین چند سال اصلا باهام صمیمی نبوده همیشه باهام دشمنی کرده خیلی ازمن بدش میاد از اول باخانواده ی شوهرم تو یه خونه بوده تودوماه گذشته همش استوری میذاشت همه رو میبست ک فقط من ببینم واقعا دیگه عصبی شدم ب شوهرم گفتم اونم زنگ زد ب خانوادش گفت بهش بگید چیکارمون داره بعد اینقدر قسم وقران خورد گفت دروغ میگه ومنو مقصر کرد همش قیافمو مسخره میکنه خیلی این چند ساله عذابم داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا پشت سرت خانواده شوهرت ازت تعریف میکنن برا همین حسادت می‌کنه و اینکه با خانواده شوهرت تو یه خونه زندگی می‌کنه عصبی شده به زندگی تو حسودی میکنه

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

چرا پیگیرشی 

بلاک خلاص 

گاهی حواسمون نیست اما خودمون خوشمون میاد خودمون رو عذاب بدیم 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .