2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4964 بازدید | 179 پست
چرا یک درصد احتمال نمیدین خودتون باعث میشین ازتون دریغ کنیم. هیچوقت یک طرفه قاضی نرید

واقعا جالبه...تو خیانت بکن دست بزن داشته باش به خونواده طرف توهین کن...اونوقت زن باید تمام اینا رو فراموش کنه ببخشه،که بله همسرجان محبتشو دریغ نکنه که اونم انجام دادم بازم داره خودخواه بازی در میاره گوشی رو از من و بچه هاش بیشتر میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجوری شدی؟

تاحالا اونایی رو که با ی عروسک،ی گلدون،میز ازدواج میکنن درک کردی؟

به همون دلیل 

نیست 

همیشه تنهام 

همیشه ایراد میگیره 

همیشه فقط خودش درست میگه و....

دلیل زیاد دارم 

تو بارداری و بعد زایمانم خیلی شدید شد

الآنم ک تا هر چی میشه میگه من پدرشم 

من فلانم

طبق قانون ال بل

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اتفاقا با سه تا بچه بیشتر بهتون خوش میگذره حتی اگه جایی هم نرین من اگه امکان اینکه جایی هم نریم میشی ...

درسته ولی آدم یه هم زبون میخواد .بچه که نمیتونه جای شوهر رو بگیره.همه نیازتو که نمیتونی به بچت بگی 

خیلی شبیه منیییی. با 27 سال سن منم شدم ی ادم عصبی ک سر بچه هامم پرخاش میکنم. معده ام عصبی شده. رفتم ...

عزیزم درکت میکنم.چرا ما زنا وقتی ازدواج میکنیم اینقد حالمون وابسته به رفتار شوعرمون میشه ولی اونا اینجور نیستن

با همه اینقد سرده؟

ذاتا تو هپروت خودشه 

با بقیه عادیه 

حرف میزنه جواب میده 

با من اونطوری 

البته یک سری میگن خوش بحال من 

و من براشون آرزوی زندگی ای کپی مال خودمو میکنم😌

تنها کسی که از درد من خبر داره 

مادرشه که می‌دونه چطور منو بدبخت کرده

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

عزیزم درکت میکنم.چرا ما زنا وقتی ازدواج میکنیم اینقد حالمون وابسته به رفتار شوعرمون میشه ولی اونا ای ...

یکی ک غذاتو درست می‌کنه 

ظرفاتو میشوره 

لباساتو می‌شوره،مرتب میکنه،اتو می‌کنه جمع می‌کنه 

بچه هاتو با عشق بزرگ می‌کنه 

از لحاظ ج اوکیت می‌کنه 

بی جیره مواجبه 

خونه زندگیتو جمع و جور

حالا گاهی جیغ جیغ هم بکنه 

قشنگم تو باشی حال این آدم تو زندگیت تاثیری داره؟

بی جنبه شدن آدم ها دنبال کسی نیست اما فیلم میبینه و میگ تو هم باید ببینی با روحیات من سازگار نیست فق ...

چقد بددددد.

مردا با دیدن این فیلما توقعاتشون و فانتزیاشون تغییر میکنه .همه کار از زنشون میخوان که انجام بدن براشون.من همه جوره با شوهرم پایه بودم واسه حال خوبش از هیچ کاری دریغ نمیکردم ولی وقتی فهمیدم خیانت کرده زندگیم دگرگون شد دیگه نمیتونم و نه میخوام که از خودم راضیش کنم.خیلی از اون کارا رو گذاشتم کنار ولی اون همچنان دنبال منه قبلی میگرده و اصرار داره مثل سابق بشم

واقعا جالبه...تو خیانت بکن دست بزن داشته باش به خونواده طرف توهین کن...اونوقت زن باید تمام اینا رو ف ...

خیانت و این چیزا داستانش جداس و هیچ توجیهی نداره

من منظورم بحث های بیخود بود ک ارزش نداره دل همو بشکونن بعد انتظار محبت داشته باشن

کاربر اقا
ذاتا تو هپروت خودشه با بقیه عادیه حرف میزنه جواب میده با من اونطوری البته یک سری میگن خوش بحال من و ...

اینایی که میگن خوشبحالت بدون که مشکلات بزرگتر از تو دارن .مثلا خود من شوهرم بهم خیانت کرد یه سریا میگفتن خوشبحالت ماله ما که هم خیانت میکنه و هم بیپول و معتاده

خیانت و این چیزا داستانش جداس و هیچ توجیهی ندارهمن منظورم بحث های بیخود بود ک ارزش نداره دل همو بشکو ...

دیروز دخترم لوازم التحریر شو آورده باباش ببینه هی میگه بابا قشنگه؟باباش میگه چقد پشتیبان بدرد نخوره..در حالیکه دوتومن پول داده من همچین براش بخرم من قشنگ ترین و فانتزی ترین دفتر همون فروشگاه رو خریدم

منم عصبی شدم همه رو جم کردم گفتم برو تو بهترشو بخر 

استارتر عمیقا درکت میکنم،منم مثل تو ام

حتی یه کلمه هم با شوهرم حرف نمیزنم!فقط سکوت،سکوت...مگه حرف واجبی باشه که بخوام بگم،اونم اجباری

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اینایی که میگن خوشبحالت بدون که مشکلات بزرگتر از تو دارن .مثلا خود من شوهرم بهم خیانت کرد یه سریا می ...

ن عزیز 

اونی ک میگه خوش ب حالت 

چون بیرون خونه با درون خونه فرق داره 

اونا که داخل خونه رو نمیبینن 

منم تف سربالا نمی‌خوام جمع کنم😊

یکی ک غذاتو درست می‌کنه ظرفاتو میشوره لباساتو می‌شوره،مرتب میکنه،اتو می‌کنه جمع می‌کنه بچه هاتو با ع ...

منظورم اینکه اشتباهمون همینه که بی توقع هستیم.شوهر من یه آدم همه چی تموم بود .بخدا اگه خونه زندگیمو ببینی و با شخصیت شوهر من آشنا بشی میگی خوشبخت تر این زن توی دنیا وجود نداره.همه دیگرو درک میکردیم هیچی واسه هم کم نمیذاشتیم .یه حرفی رو هنوز به زبون نیاورده میفهمیدیم که میخوایم چی بگیم و چی تو دلمونه ولی با وجود همه ی اینا بهم خیانت کرد و همه چیز رو بر باد داد.وقتی ازش پرسیدم چرا تنها جوابش این بود که ناشکری کردم.حالا هرچی تلاش میکنه که همه چی رو مثل سابق کنه فایده نداره.انگار یه چیزی تو دلم مرده.