2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شبیه منیییی. با 27 سال سن منم شدم ی ادم عصبی ک سر بچه هامم پرخاش میکنم. معده ام عصبی شده. رفتم ...

یه مثل هست میگه بیرونش مردمو میسوزونه توش خودمونو 

دقیقا حکایت ماست 

از بیرون همه به به چه چه میکنن و حسرت ارامشش رو میخورن 

تو خونه ما نابود شدیم 

منم یه مدت ارامبخش گرفتم ولی ادامه ندادم اخه مشکل اصلی حل نمیشه که 

من همش میگم اینا خودشون به دارو احتیاج دارن قبول نمیکنن ما مجبوریم دارو بخوریم 

عزیزم دیگ بایدخودش بجوشه.شوهرمن باهیچ راهی مستقیم نیست.منم دیگه رهاش کردم برام مهم نیست اصلا

بخدا رها کردن هم آدم قوی میخاد 

من نمیتونم رها کنم هنوز عذاب میکشم 

تازگیا دلم هییچ جمعی رو نمیخاد از بس بی محلی میکنه تو جمع همه فک میکنن مشکل داریم و قهریم 

یه مثل هست میگه بیرونش مردمو میسوزونه توش خودمونو دقیقا حکایت ماست از بیرون همه به به چه چه میکنن و ...

یکی از تاپیک هام عنوانش هس حالم خیلی بده. اونجا باردار بودم، بخونی متوجه عمق زندگی من میشی. 

درکل بنظرم الان ارامش ما تو پذیرش و رها کردنه. ولی از اونور میگم خب پذیرش کردیم. مگه میشه یکی ک 24 ساعت جلومونه پذیرفت ک این، اینمدلیه. مامانم میگه شدنیه و با بچه هات خوش بگذرون. میگم خب خوش گذروندن پول میخواد. وقتی من میگم مثلا پول بده با بچه ها برم بیرون و باید با کلی منت پول این مرتیکه رو قبول کنم همون نرم بهتره. کلا ب بن بست خوردم من و نمیدونم چی درسته چی غلط

التماس دعا🙏

مردها دنیاشون بی درکی 

هر دفعه موقع رابطه فیلم میگذاره 

و واقعا زجر میکشم 

هر چی هم میگم انگار تو گوشش چوب پنبه اس 

دیشب حتی اشکهام هم اومد 

گفتم داری کاری می‌کنی دیگ با هم حسی تجربه نکنیم 

و.....

خیلی داغونم 

یکی از تاپیک هام عنوانش هس حالم خیلی بده. اونجا باردار بودم، بخونی متوجه عمق زندگی من میشی. درکل بنظ ...

من خیییلی محتاج محبتم 

بخاطر همینم بیشتر حالم بده هر روز و هر ساعت منتظر یه توجه و محبتم که ازم دریغ میشه و حالم بد میشه

مردها دنیاشون بی درکی هر دفعه موقع رابطه فیلم میگذاره و واقعا زجر میکشم هر چی هم میگم انگار تو گوشش ...

همه چیز زیر سر این گوشی هاست که مرد ها هر فیلم و هرکس خواستن رو از توی همین گوشی ها پیدا میکنند

استارتر عزیز میخواستم این راه را بهتون پیشنهاد بدم که این کاربر اشاره کردند... وقتی چند ساله تلاش کر ...

اعصاب و روان نمی‌مونه براش

برعکس باید کمی برای خودش وقت بگذاره 

باشگاه بره 

به پوست و موی خودش برسه 

دوست مناسب پیدا کنه 

تفریح بره 

نه اینکه دیگ برای خودش وقت نگذاره 

همش خودشو ایثار کنه