2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4964 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منتظر نمیمونم جمعه خودم و با شوهری که همش تو گوشیه بد بگذرونم همین الان بیدار شدم با دخترم که کوچ ...

افرین 

گاهی آدم دست و پاش بسته اس 

من سه تا بچه دارم و ماشینم ندارم اجازه رفتن تنهایی به همه جاهم ندارم

حجم درکی ک من با حرفت کردم و کسی نمیکنه. شوهر من کپی شوهر توعه با این تفاوت ک تو گوشی غرق نیس، تو کار غرقه.. و هیچ وقت تو این 10 سال نشده باهاش درد و دل کنم و مسخره ام نکنه. با این لال بودنش فقط زبونش برای نیش زدن من فعاله ک بزنه تو ذوقم خیلی جاها.. چون میدونه من اگه یکم بال و پر بگیرم زیرش میگیرم و این تفکر و داشته همیشه. هیچ محبت کلامی و عاطفی منم نداشتم و یجورایی این مدل ادما ما رو شبیه خودشون میکنن. ذوق ادمو کور میکنن تو زندگی

التماس دعا🙏
خیلی .اگه میخوای بگی خیانت میکنه.برام مهم نیست هرگوهی میخوره نوش جونش

خب همون آبگوشت بار بگذار با بچه هات برو 

اونو ولش کن

یک مدت برنامه بچین

هر روز یک کجا برید یا یک تنوع 

بعد یک مدت تنها بمونه مجبور میشه خورش عوض کنه

من منتظر نمیمونم جمعه خودم و با شوهری که همش تو گوشیه بد بگذرونم همین الان بیدار شدم با دخترم که کوچ ...

استارتر عزیز میخواستم این راه را بهتون پیشنهاد بدم که این کاربر اشاره کردند... وقتی چند ساله تلاش کردین و نشده. این راه را با بچتون برین. چندتا بچه دیگه بیارین و دور خودتون را پراز حس زندگی کنید. 

حجم درکی ک من با حرفت کردم و کسی نمیکنه. شوهر من کپی شوهر توعه با این تفاوت ک تو گوشی غرق نیس، تو کا ...

منم همدردم باهاتون 

دقییییقا از قدرت گرفتن ماها میترسن 

تحقیر میکنن که حس برتری نداشته باشیم 

الان من دیگه توان انجام هیچ کاری رو ندارم بسکه گفته نمیتونی 

ای جاااااانم نازم ب این دختر.

منم دختردارم شوهرمنم پایه نیس لحظه شماری میکنم دختر بزرگ بشه ی چیزایی حالیش بشه کلی باهم بگردیم.

الان ۸ماهشه.

دوستم ی بار میخندید میگفت شوهرش بشدت خو ارضایی میکنه و کلش توگوشی منم ولش کردم توحالش خودش باپسرم کلی جاهارو میگردم بزاراون بمونه واسه خودش اینقدر بزنه یاکوربشه یا ویلچرنشین خخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
افرین گاهی آدم دست و پاش بسته اس من سه تا بچه دارم و ماشینم ندارم اجازه رفتن تنهایی به همه جاهم ندار ...

اتفاقا با سه تا بچه بیشتر بهتون خوش میگذره حتی اگه جایی هم نرین 

من اگه امکان اینکه جایی هم نریم میشینیم تو خونه و با بچه هام کلی بازی فکری میکنیم