2777
2789
عنوان

بنظرتون من باردارم

115 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دو سه ماهی هست پریودیام ۲۷ یا ۲۸ روزس در حال اقدامم هستم، الان روز ۳۴ سیکلمه هنوز پریود نشدم(هفت روز عقب انداختم) بیبی چک بزارم یا نه؟ الان نشون میده؟

این علائم هارو دارم ، یبوست و تیر کشیدن زیر شکم ، خستگی ، درد زیر سینه چپ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به تاپیک هاتون مثل اینکه تنبلی تخمدان دارین. تاخیر در پریود لزوما نشونه ی بارداری نیست. میتونه به دلیل تنبلی تخمدان باشه. ولی یه بی بی چک بذارید. من خودم به خاطر تنبلی تخمدان سه ماهه که پریود نشدم

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

با توجه به تاپیک هاتون مثل اینکه تنبلی تخمدان دارین. تاخیر در پریود لزوما نشونه ی بارداری نیست. میتو ...

بله تنبلی تخمدان دارم متاسفانه,ولی هیچ کدوم از علائماش رو ندارم .نه موی ضخیم نه نامنظمی پریود (فقط یکبار بعد دومین اقدامم پریودم بهم ریخت)وگرنه پریودمم منظمه

با توجه به تاپیک هاتون مثل اینکه تنبلی تخمدان دارین. تاخیر در پریود لزوما نشونه ی بارداری نیست. میتو ...

برین دکتر قرص و آمپول میده هم پریود شین هم تنظیم شه منم یه بار تا دوماه پریود نشدم

برین دکتر قرص و آمپول میده هم پریود شین هم تنظیم شه منم یه بار تا دوماه پریود نشدم

دارم قرص مصرف میکنم. همیشه باید برای تنظیم پریودی، قرص بخورم؟ یا همین دوره کافیه؟ 

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚