2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین سوال دارم

516 بازدید | 72 پست

متاسفانه من وشوهرم بااینکه مذهبی هستیم نمازمونوسبک میشماریم همسرم که قبول نمیکنه ولی من خودم قبول دارم

دارم اقدام به بارداری میکنم میخوام نمازامودرست بخونم ولی میترسم خدابخاطراین موردبهم بچه نده بخدااینقدرمشکلات دارم توزندگیم خدابازم کنارم بوده که تاقت آوردم ولی این بدجورتوذهنمه میترسم خیلی

گفتم باشماهادردودل کنم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اقدامی

۴یا۵ماهی هست امارفتم دکترازاین ماه درست اقدام میکنم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه عزيزم. خدا اينجوري نميكنه. خيلي مهربونه. شما از يان به بعد تصميم بگير كه ديگه همه نمازاتونو سروقت ...

آخه صدبارتوبه شکستم خیلی ناامیدم میترسم

ینی سر وقت نمیخونین؟

حتی خجالت میکشم جواب بدم بخدا

فکر نمیکنم خدا سر ی نماز با بندش اینجوری لج بیفته نماز برای خودمونه عزیزم خود من فقط برای آرامشم و اینکه خدا بدونه همونحور که اون اینقدر به فکر منه منم سعی میکنم تا حدودی به فکرش باشم می‌خونم امیدوارم به سلامتی بچه دار بشی♥️ 

شوهرموچیکارش کنم نمازصبح بلندنمیشه هرکارمیکنم نمازای دیگشم میخونه ولی تندمیخونه حس میکنم پایبندنیست

میترسم خدابگه ایناکاری برام نمیکنن

حتی خجالت میکشم جواب بدم بخدا

وقتی انقد پشیمونی قطعا خدا بخشیده ازین به بعد مواظبت کنین انشالله 🌷

برا شوهرت هم بسته های تشویقی بزار که بخونه 😁

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نمیکنم خدا سر ی نماز با بندش اینجوری لج بیفته نماز برای خودمونه عزیزم خود من فقط برای آرامشم و ا ...

ممنونم توکلم بشدت ضعیف شده بایدقوی ترکنم اماخودم بشخصه نمازاموجدی گرفتم بازم میترسم

وقتی انقد پشیمونی قطعا خدا بخشیده ازین به بعد مواظبت کنین انشالله 🌷برا شوهرت هم بسته های تشویقی بزا ...

شوهرم که نمیشناسی کلاگوش نمیده به هیچی