2777
2789
عنوان

الان که شبه بیایین یچی بپرسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 19 پست
اره دیگه(چرا همتون فهمیدید چی گفتم خدایا)

چ جوری ممکنه این؟ یعنی طرف خیلی رک آمده بهت گفته من گیم؟😑😂 خدایاااا بعد حضوری ام هست 

خیلی جالبه 

بعد اگه گیه دیگه چرا با تو آشنا شده ...

خیلی عجیبه ولی جالبه 😑 از ی سمتم میترسم همش سرکاری باشه برا داستان درست کردن برا تو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی‌دونم حالا شخصیتت چ جوریه یا اخلاقت ولی خودم موذب میشم بین دو تا پسر یا خجالت میکشم 

میگم مثلا الان بقیه فک میکنن من با دوست پسرم و دوسش یجا نشستم

می‌دونم کنجکاوی ولی میتونی ی میز اون ور تر بشینی اما نزدیک ک بشنوی چی میگن اگه ام چیزی گفتن بگو من موذبم اینجوری راحت ترم 

باز خودت می‌دونی 

سلام و علیکم باز بستگی به خود داره طرف و ببین اگر جنبه بالایی داشت سلام کن اگر ن اصلا مثل ی غریبه بشین روی میز دیگه و رفتنی با رفیقت برو 

اینارو کسی داره میگه ک یدونه رفیق پسرم نداشته 😂🤦🏻‍♀ ولی از ی سمت اگه واقعا راستش و گفته باشه ک خوبه حداقل دیگه رو تو چشم ندارن

چ جوری ممکنه این؟ یعنی طرف خیلی رک آمده بهت گفته من گیم؟😑😂 خدایاااا بعد حضوری ام هست خیلی جالبه بع ...

اره ولی تاحالا سر قرار نرفته یا وارد رابطه نشده

خب با هم دوستیم پارتنرم نیست که

نه واقعا از همه چیش خبر دارم مطمئنم گیه

ARMY-chatgpt👾

من نمی‌دونم حالا شخصیتت چ جوریه یا اخلاقت ولی خودم موذب میشم بین دو تا پسر یا خجالت میکشم میگم مثلا ...

اصن خجالت نمیکشم کلا از هیچکس چه دختر چه پسر😂

من یه عالمه دوست دارم،دوستای پسرم از دوستای دخترم بیشتره ولی کلی رفیق عشقق دارم که دخترن،برعکسش رفیق پسر یدونه دارم با داداشم دوتا

چون اظطراب ندارم بنظرم بتونم باهاش سلام علیک کنم گند نزنم

همبن دوستمم که داره میره سر قرار چون اظطراب اجتماعیش ریاده منو داره میبره😂

ARMY-chatgpt👾