2777
2789
عنوان

چرا مردا از مهریه میترسن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 49 پست
دوماد خواهر شوهرم سیصد و پنجاه سکه مهر زنش بود .هر دفعه این بدبخت رو میکشوندن شهرشون .ماشینش رو توقی ...

همین کارا رو بعضی زنا کردن که مهریه تبدیل شد به شغل تیغ زنی و ترس بوجود اومد

چ ربطی داره ؟تو اروپاهم نصف مال مرد ب زن میرسه یعنی کالاست؟؟؟ تازه اونم با حقوق مدنی کامل ، اینجا زن ...

حرفمون درباره واژه ای بود که استفاده کردین نه مهریه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبا انگشت شمارن که اونام میترسن نزدیک بقیه بشنمن خودم یک زنم از دخترای نسل جدید میترسم تو پارک میبی ...

مردا هم زیاد تافته جدا بافته نیستند زنا هم متقابلاً از اینا میترسن حاصل جامعه مردسالار ما به وضوح دیده میشه اما به تدریج به تعادل میرسه چون چاره ای جز تعادل نیست وگرنه جامعه نابود میشه  پوشش آدم ها نشان از درون آنها نیست جامعه  و خانواده ها کم کاری کردن یکی از دلایل عدم رغبت به ازدواج همون مشکلات خانوادگی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی که  تو‌دل جوون ریشه کرده و ترس از ازدواج رو رواج داده 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘