2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

1177 بازدید | 50 پست

سلام دوستان پسرم ۶ سالشه و سال دیگه سنجش داره خیلی نگرانم چون گفتارش ضعیفه و توجهش کمه دکتر هم میبرم و تحت نظره ولی هنوز هم مثل هم سن های خودش نیست خیلی نگرانم کسی بوده با این شرایط بتونه بره مدرسه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

تا سال دیگه هنوز فرصت هست این یه سال بزار مهد کودک‌ خوب تاکید میکنم مهد خوب که مربی هاش با سواد باشن منم دخترم شرایطش اینطور بود کذاشتم یه موسسه استعداد یابی مثل مهد بود ولی خیلی راضی بودم‌کاش همه مدارس اونطوری بود بعد یه سال کاملا مثل هم سناش شد فقط تمرکزش پایینه اونم ریتالین میخوره 

ایشالا ک خیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوری ینی توجه اش کمه ؟ امسال پیش دبستانی ثبت نام کردی ؟

اره ثبت نام کردم ...ولی اصلا نمیخاد تو کلاس بشینه با اینکه دارو هم میخوره گفتارش هم ضعیفه دارم دیوانه میشم یعنی نمیتونه بره مدرسه عادی!؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
تا سال دیگه هنوز فرصت هست این یه سال بزار مهد کودک‌ خوب تاکید میکنم مهد خوب که مربی هاش با سواد باشن ...

ی مهد خوب گزاشتمش حتی مربی هاش دوره کاردرمانی هم داشتن ولی پسرم اصلا دوست نداره و همش میگه بریم خونه ب اینکه خیلی هم جذاب و محیط قشنگی داره

دختر منم تمرکزش پایین بود بردم سنجش بار اول جواب نداد بعد فرستادن سنجش تخصصی آنجا قبول شد واقعیت نگر ...

ببین همه چی بلده ولی کلامش ضعیفه نمیدونم میتونه سنجش رو بیاره یا ن خیلی نگرانشم شبا کابوس پیبینم که دارم میرم سنجش و پسرم هیچی بلد  نیست

اره ثبت نام کردم ...ولی اصلا نمیخاد تو کلاس بشینه با اینکه دارو هم میخوره گفتارش هم ضعیفه دارم دیوان ...

داروی چی میخوره ؟ تا حدودی تو پسرا طبیعی هست پسر من پارسال کلاس اول بود دقیقا سه سال برای سنجشش کار کرده بودم یکسال گفتار درمانی بردم و یک سال هم بازیهای هدفمند و شش سالگی هم گذاشتم پیش دبستانی تا بتونه تو سنجش قبول بشه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
دختر منم تمرکزش پایین بود بردم سنجش بار اول جواب نداد بعد فرستادن سنجش تخصصی آنجا قبول شد واقعیت نگر ...

مدرسه رو چکار کردی آلات کلاس چندمه؟تونست یاد بگیره یا معلم خصوصی باید بگیری؟

داروی چی میخوره ؟ تا حدودی تو پسرا طبیعی هست پسر من پارسال کلاس اول بود دقیقا سه سال برای سنجشش کار ...

پسر من سه ساله گبتاردرمانی میره دارو ریسپیریدون میخوره و امگا ۳ ...ی مربی هم براش گرفتم که سنجش باهاش کار کنه ولی واقعیت کلام و تلفظاش هیلی ضعیفه 

ی مهد خوب گزاشتمش حتی مربی هاش دوره کاردرمانی هم داشتن ولی پسرم اصلا دوست نداره و همش میگه بریم خونه ...

خودت بشین‌تو‌مهد مربی ها باید باهاش راه بیان تا عادت کنه خودت بشین اونجا بگو‌کلید برنداشتم باید بابا کلید بیاره سر کاره اومد میریم تشویقش کن اگر‌پارک دوس داره بگو‌مثلا اکر بری با خاله فلانی کاردستی ت رو درست کنی میریم پارک یا خونه ی فلانی

ایشالا ک خیره

ببین همه چی بلده ولی کلامش ضعیفه نمیدونم میتونه سنجش رو بیاره یا ن خیلی نگرانشم شبا کابوس پیبینم که ...

تو سنجش زیاد گفتار براشون مهم نیس و اینکه اگه حس کنن گفتار درمانی نیازه مراکز رایگان گفتار درمانی معرفی میکنن بیشتر اطلاعات بچه ارو و هوشش رو. می سنجن

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
شش ساله هاامسال سنجش داشتن، نه سال بعد

امسال پیش دبستانی هست پیش دبستانی که سنجش نمیخاد