2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما از یا نفر بابت ضرب و جرح عمدی شکایت کردی که در وهله اول احضار شدید جهت صلح و سازش ولی گویا سازش نکردید و دادنامه با مضمون عدم سازش صادر شده و سپس پرونده جهت تحقیقات مقدماتی به دادیاری ارسال شده و دادیاری هم یا کیفر خواست صادر میکنه که نشان‌دهنده متهم بودن طرف مقابل هست یا قرار منع تعقیب صادر میکنه که نشان‌دهنده بی گناه بودت طرف مقابل هست و در هر دو صورت پرونده در دادیاری مختومه میشه .اگر حالت اول باشه پرونده به دادگاه کیفری ارسال میشه جهت رسیدگی توسط قاضی و صدور دادنامه بدوی و اگر حالت دوم باشه کلا پرونده بسته میشه

خب شما از یا نفر بابت ضرب و جرح عمدی شکایت کردی که در وهله اول احضار شدید جهت صلح و سازش ولی گویا سا ...

نه

من متهمم

از من شکایت شده

چون برام هیچ ابلاغی نیومده میخوام ببینم الان نتیجه دادگاه چی بوده

رفته پیش قاضی یا کلا مختومه شد

لایک نکنید🙂‍↔️

خب شما از یا نفر بابت ضرب و جرح عمدی شکایت کردی که در وهله اول احضار شدید جهت صلح و سازش ولی گویا سا ...

میخوام بدونم اگر محکوم بشم یا منع تعقیب به من میگن ؟

متهم

لایک نکنید🙂‍↔️

منم از ایشون شکایت کردم

بعد توهین پذیرفته شد و الان رفت تو مرحله کیفرخواست

ولی ضرب و جرح منع تعقیب شد که روش اعتراض زدم

البته وکیل ندارم خودم نوشتم

لایک نکنید🙂‍↔️

نهمن متهمماز من شکایت شدهچون برام هیچ ابلاغی نیومده میخوام ببینم الان نتیجه دادگاه چی بودهرفته پیش ق ...

باید برید دادیاری سوال کنید که چه قراری صادر کردن.....کیفر خواست یا منع تعقیب....حالت اول میره دادگاه حالت دوم کلا بسته میشه.....از توی عدل ایران هن میتونی متوجه بشی ولی حالشو ندارن توضیح بدن چون فهمیدم متهم هستی و کسی رو زدی خوشم نیومد ازت

باید برید دادیاری سوال کنید که چه قراری صادر کردن.....کیفر خواست یا منع تعقیب....حالت اول میره دادگا ...

خیلی رفتارتون بده

من رزیدنت این مملکتم

به دروغ ازم شکایت کرده

بازم ممنونم بخاطر کمکتون ولی واقعا ناراحت شدم

لایک نکنید🙂‍↔️