2777
2789
عنوان

پسرم هر شب و روز جون من و میگره

105 بازدید | 12 پست

ده سالشه .تو مدرسه ، تو فامیل ، تو بیرون یه پسر فوق العاده آروم و مهربونه

اما تو خونه هر روز جونِ من و میگیره انقدر آزار داره

انقدر دوست داره تو خونه جیغ همه رو در بیاره

کافیه قرار باشه بخوابه یا یه کاری ازش بخواهیم تا جنگ راه نندازه آروم نمیگیره

واقعا اگر خودم بودم کاملا میتونستم به رفتارش بی اعتنا باشم نتونه اذیت کنه

ولی وقتی خواهر و برادر کوچیکش و آزار میده من چه خاکی تو سرم بریزم

ببرش مشاوره کودک و نوجوان 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاورم بردم .اما مشاور فقط برای یه بچه ای ها جوابگوستچون من به اون دوتا بچه دیگه ام نمیتونم یاد بدم ...

خب خودت برو مدیریت یاد بگیر

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه های منم پدرم رو در آوردند. به شدت تو خونه ام آلودگی صوتی ایجاد می‌کنند. هر کسی بهم زنگ میزنه میگه چه خبره اونجا کجایی. فقط جیغ و داد و گربه. غر زدن و لجبازی. واقعا روحم و جسمم خسته و ضعیف شده. 

خب خودت برو مدیریت یاد بگیر

میدونی من خیلی دوره رفتم و کتاب خوندم

من مشکلی ندارم واقعا خودمو کنترل میکنم 

حتی وقتی فحش میده بهم ساکت میمونم.

من به بچه های دیگه ام نمیتونم بگم سکوت کنن در مقابل کارش

میدونی من خیلی دوره رفتم و کتاب خوندممن مشکلی ندارم واقعا خودمو کنترل میکنم حتی وقتی فحش میده بهم سا ...

عزیزم بچه که خدادای فحاش دنیا نیومده خب تو محیطی که بوده و بردی یاد گرفته 

خواندن درست ارائه دادن هم مهمه 

میگی نمیتونم یعنی بلد نیستی دیگه 

بپذیر که باید خودت یاد بگیری وقتی نتونی مدیریت کنی کنترل کنید بچه از کی و کجا یاد بگیره 

عزیزم بچه که خدادای فحاش دنیا نیومده خب تو محیطی که بوده و بردی یاد گرفته خواندن درست ارائه دادن هم ...

عزیزم .بچه مدرسه نمیره . فحش یاد بگیره 

والا تا روزی که مدرسه نرفته بود باهاش مشکلی نداشتم

عزیزم .بچه مدرسه نمیره . فحش یاد بگیره والا تا روزی که مدرسه نرفته بود باهاش مشکلی نداشتم

خب دارم همین میگم که فداتشم محیط تاثیر داره 

بلاخره می‌شنوندیاد میگیرند ولی اینکه چطور آموزش دیده باشند که هر چیزی شنیدند بکار نبرند مهمه