2777
2789

هشت ساعت خواب خوبه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه به اون ۷ساعت نه۱۲ساعت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

۷ ساعت کم نیس اصلا ۶ الی ۸ ساعت خواب کافیه

ولی اگه ساعت خوابیدن و بیدارشدن ثابت نباشه ریتم بدنت بام میریزه یا نمیتونی بیدار شی کم بخوابی اشکال نداره ولی سعی ساعت بیدار شدن و خوابیدنت ثابت باشه هر شب همون ساعت بخواب و صبح هام همون ساعت اینو مشاورم میگفت

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

ببین خواب رو نمیشه یهو درست کرد   نه تایمش نه مقدارش   چون هورمونی هست    مثلا اگه تو روزانه ۱۰ ساعت میخوابی و تقریبا ۱۱ صبح بیدار میشی    نمیشه یهو روزانه ۷ ساعت بخوابی و ساعت ۸ صبح بیدار بشی!!!   باید کم کم درستش کنی     مثلا اگه الان تایم خوابت ۱۰ ساعته به مدت یک هفته بکن ۹ ساعت و ربع    و اگه همیشه ساعت ۱۱ بلند میشی به مدت یک هفته بکنش ۱۰ و ربع    هی هفته به هفته درستش کن    و بهش پایبند باش

۷ ساعت کم نیس اصلا ۶ الی ۸ ساعت خواب کافیهولی اگه ساعت خوابیدن و بیدارشدن ثابت نباشه ریتم بدنت بام م ...

مثلا امشب ۱۱ بخوابی ۶ بیدار شی فردام همین ساعت ها باشه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

دستگاه های اصلی بدن از ساعت۶ظهر تا ۱۲شب می تونند استراحت کنند سعی کن تو این ساعت ها بخوابی مغزت استراحت کنه توجه کرده باشی تو این زمان ها یک ساعت بخوابی انگار چندساعت خوابیدی🌷

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

خواب آدما سیکل داره از یه تایمی شروع میشه به قله میرسه و عمیق ترین حالت ممکنش هست دوباره میاد پایین و خواب سبک میشه اینجا پایان سیکل هست الارمی که میخوای بذاری باید توی این تایم باشه وگرنه دوباره وارد سیکل بعدی خوابت میشی و وقتی میخوای بیدار شی باید با جون کندن از عمق خواب خودتو بکشی بیرون 

حالا چطوری پایان هر سیکل رو بشناسی تا بتونی ساعت بذاری ؟ 

اپلیکشن sleep Time مثل هشدار معمولی گوشی میمونه تایمی که میخوای بخوابی رو میزنی بهت میگه سیکل های خوابت توی چه ساعت هایی میفته همون رو ست می‌کنی تمام 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من نمیدونم شما ساعت چند میخوابی. ولی یه چیزی میخوام بگم که اصلا نمیدونم از نظر علمی درسته. صرفا نظر و تجربه شخصیمه. امیدوارم اگه غلط باشه دوستان بگن. 

من خوابگاهم. همیشه بعد یک میخوابیم. اوایل که اومده بودم اینجا چون هنوز به زود خوابیدن خونمون عادت داشتم، واقعا هفت هشت ساعت خواب برام بس بود بدون اینکه ظهر هم بخوابم. یعنی هفت هشت ساعت کوک میکردم و همون موقع بیدار میشدم. 

اما الان که مجبورم بعد یک مثلا 2 و3 اینا بخوابم، وقتی همون هفت هشت ساعت رو کوک میکنم انگار باز هم کممه. 

یعنی نظرم اینه که زود خوابیدن یعنی قبل 12 خیلییی تاثیر داره

از ترس‌ هایتان نترسید!