2777
2789
عنوان

کادوی تولد یکسالگی چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 35 پست

اسباب بازی های huile toys 

که خیلی اسباب بازی های شیکی هستن تو فروشگاه ها زیاد شدن و برای همون سن 1 سالگیه

هم بازی هم فکری 

خیلی هم نازن

از حدود 30 تومن شروع میشن به بالا

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال قبل واسه دختر بزرگش کادو پول داده بودن . دهنش کج و کوله کردو گفت فلانی پنجاه تومن پول اورده.انگار پنجاه تومن پول نیست

لباس هم خیلی مشکل پسنده میترسم بخرم اونم مسخره کنه

اسباب بازی های huile toys  که خیلی اسباب بازی های شیکی هستن تو فروشگاه ها زیاد شدن و برا ...

ممنون . راستش نمیدونم چیه. ولی میرم میبینم اگه همسری هم تائید کرد میخرم براش

اینا نمونه هایی که پسر من داره

خیلی جذابه

واقعا باهاش سرگرم میشه

مخصوصا اون ماشینه برا یه ساله مناسبه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
هنوز نمیتونه راه بره. خز نیست بخرم براش؟

نه دیگه چیه مگه حالا 

یکم بزرگتر شد استفاده میکنه

من خودم واس بچه خواهرشورم همینو خریدم ولی خب تولد دو سالگیش بود

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

هرکدومشون کلی کارایی داره

مثلا ماشینه موزیکاله.حرکت میکنه.یه در داره دکمه بزنی باز میشه.اون بالا رو سقفش عکس حیووناس هر دکمه رو بزنی صدای همون حیوون رو میده