2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موازی با ناف

آره منم دقیقا.اون کلیه نیست. یا حالب کلیه هست یا تخمدانته.قصد بارداری اینا نداری؟اخه من لترونزل خوردم حس میکنم تخمدانام بزرگ شده.

بنظرمن آب معدنی زیاد مصرف کن فقعلا.به سونوگرافی هم برو ببین سنگ اینا نداشته باشی.

دقیقا کجای پهلوهات درد میکنه؟منم از دیروز درد میکنه پهلوهام.نمیدونم حالب هست یا تخمدان

اتفاقا منم بعد عمل جراحی باز کیست تخمدانم اینطوری شدم روز اول پریودمه درد کلیه راست گرفتم تخمدانمو موقع تورشن کیست برداشتن گهگاهی درد میزنه پشت کمرم یعنی کلیه شماهم همینطور هستید ؟ یعنی سمت راست تخمدان ده سانت بالاتر نزدیک ناف و پشت کمر که کلیه میشه موقع دفع ادرارم درد میگیره که حتی تیری شکل جای تخمدانم صورت میگیره و میسوزه خستم کرده بخدا نمیدونم چکار کنم 😭😭😭😭😭

اتفاقا منم بعد عمل جراحی باز کیست تخمدانم اینطوری شدم روز اول پریودمه درد کلیه راست گرفتم تخمدانمو م ...

اره بضیوقتا وقتا اینطوریمیشم.اخه سنگ هم داشتم قبلا نمیدونم از چیه.ینی چی عمل باز؟؟؟؟ینی شکمتو چاقو زدن کیست درآوردن؟؟؟؟؟؟

اره بضیوقتا وقتا اینطوریمیشم.اخه سنگ هم داشتم قبلا نمیدونم از چیه.ینی چی عمل باز؟؟؟؟ینی شکمتو چاقو ز ...

اره عزیزم ۱۷سانت مثل سزارین چاقو زدن ولی بیهوشی کامل بودم چیزی نفهمیدم بعد عمل که تو ریکاوری بودم وحشتناک درد تیزی حس کردم اون موقع جیغ زدم بهم مرفین و پمپ درد زدن پدرم دراومد تازه دو طرفمم عمل کردم سمت راست تخمدانم به همراه کیست بزرگ درمویید برداشتن و تخمدان چپمو به علت کیست ریز کوتر کردن و تونل زدن که درنیاد ولی امروز صبح دوباره حالم بهم خورد رفتم بیمارستان مهر دوباره سرم و انتی بیوتیک و ویتامین بهم زدن درد وحشتنتاک پروید و خونریزی داشتم مردمو زنده شدم پروییدم قطع نشده سرویسم کرده

اره عزیزم ۱۷سانت مثل سزارین چاقو زدن ولی بیهوشی کامل بودم چیزی نفهمیدم بعد عمل که تو ریکاوری بودم وح ...

بچه داری؟برای باردار شدن اینکارو کردی؟چرا اخه گذاشتی چاقو بزنند.چند سالته؟ من رو.دوساله نوشته برا هیستروسکوپی که پولیپ اندومتر دارم درباره میترسم تازه اون از زیر هست وعمل باز نیست.شوهرت چرا گذاشت. راه دیگر نبود؟لاپاراسکوپی نمیشذه بکنی؟

بچه داری؟برای باردار شدن اینکارو کردی؟چرا اخه گذاشتی چاقو بزنند.چند سالته؟ من رو.دوساله نوشته برا هی ...

عزیزم حالم بد شد قبل عمل کیست چی چرا نذاشتم چاقو بزنم وقتی کیستت بزرگتر بسه دست خودت نیست میره ادم تو کما من بد تشنج افتادم قبل عملم همش تو خواب میلرزیدم و بالا میاوردم که بردنم اورژانس گفتن باید اورژانسی جراحی شی هیچی فکر کن اونشب به چه هولهولکی پرستارا ریختن سرم شیوم کردن و بردنمم حمومم دادن و تنقیم کردن و سوند گذاشتن و ساعت ۹شب صندلی اوردن تو بخش که بردنم اتاق عمل وااای اگه بدونی چقدر تو اتاق عمل گریه کردم وحشت افتاده بودم فشارم رفته بود رو هفت از ترس دکتر بیهوشی برای اینکه نترسم با سه تا سوال سرکاری که بچه کجام و چند سالمه وکجای تهرانم رفتم تو خواب عمیق بخدا دیگه نفهمیدم چیشد خواب خواب بودم واااای وقتی چشام بعد عملم باز شد دیدم ماسک تو دهنمه نفسم تازه تر شده درد وحشتناک تیزی شکل تخمدان اومده سمتم نگو که درد بخیه ۱۷سانت بود انقدر جیغ زدم تو اتاق ریکاوری پرستار منو دعوا کرد گفت خانم بیمار اینجاست الان بهت مرفین میزنم اروم شی حالا مرفین زده بود مگه حالا ساکت میشد درد لعنتی پهلوی راستم از جا داشت منفجر میشد دقیقا پنچاه تا اون شب بمن مسکن قوی و پمپ درد بهم زدن چون تخمدانمو برداشته بودن از درد زیررو شده بودم من تا صبحش کلید صدا میزدم که پرستارا بیان مسکن بزنن بمن هیچی دیگه چشت روز بد نبینه تا فردا بعداظهرش همین مکافات داشتم فرداش که بعداظهر بود دکتر اومد گفت مرخصی هیجی منم التماس به دکتر گفتم حالم خوب نیست گفت بلند شو لوس نشو باید راه بری دیگه نمیتونیم بهت برسیم حالا ببین با چه بدبختی من راه رفتم اونجا که بتونم راه برم پرستارا بلندم کردن بعداظهرش مرخص شدم هیچی شب رفتم خونه درد لعنتی شروع شد با شیاف و مسکن ژلوفنم اروم نشد دوباره رفتم بیمارستان دوباره سرمم زدن و چسب درد بهم زدن درد بخیه اذیتم میکرد حالت تهوع شدید و پشت شانه راستم گرفته بود از درد فقط جیغ میکشیدم هیچی تا دو هفته اول من بدبخت این مدلی بودم 😭😭😭😭😭تا حالا افتاده به درد معده و حالت تهوع پدرمو دراورده 😭😭😭😭😭

بچه داری؟برای باردار شدن اینکارو کردی؟چرا اخه گذاشتی چاقو بزنند.چند سالته؟ من رو.دوساله نوشته برا هی ...

عزیزم شوهر کجا بود من مجردم بهدم کیست ۹سانتی تورشن شده بود تخمدان راستمو از دست ددم کیست دور تخمدان پیچیده بود دختر توام انقدر دست دست نکن که مثل منه بدبخت بشی یهو حالت بهم بخوره ببرنت اورژانسی جراحی شی اصلا به حرف مردم و عمل نکردن کاری نداشته باش ببین بابد به مریضیت رسید نباید ول کنی اگه ول کنی چنان اتفاق بدی مثل من سرت میوفته من میگم یک هفته تمام قبل عملم تو سرکار بالا میاوردن جلوی همکارام فکر کن چنانی ابرویی ازم رفت که همه فکر کردن من اپاندیس دارم جمعه شب حالم بهم خورد دیگه بردنم بیمارستان که همون شبش دکتر زنانم که فوق تخصص جراحی از دانشگاه هاروارد امریکا بود گفت خانم نمیتونیم دست دست کنیم جونشو از دست خدایی نکرده میده من بدبخت ۵تا پرستار غول پیکر ریختن سرم منم وحشت افتاده بودم بزور منو بردن حموم و شیوم کردن و تنقیه کردن و سوند دردناک گذاشتن اگه بدونی حالم اون شب چقدر خراب بود میلرزیدم از تشنج زیاد عزیزم بخاطر خودت میگم کیست شوخی نگیر ببین خدایی نکرده حالت بد بشه دیگه نمیتونی کاری کنی مگه من میدونستم کیستم ۹سانتی شده بود من فکر کردم اپاندیس دارم بقوری من درد شکم وحشتناک داشتم خونریزی پریود با لخته خون مشکی شدم دکتر گفت همین امشب بابد ببرمش اتاق عمل تازه دکترمم جراح مرد بود ببین چه پدری ازم دراومده بود خلاصه عمل 

شدم به هزار بدبختی