2777
2789
عنوان

درد کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 21 پست
عزیزم حالم بد شد قبل عمل کیست چی چرا نذاشتم چاقو بزنم وقتی کیستت بزرگتر بسه دست خودت نیست میره ادم ت ...

آخی عزیزم.خیلی سخته.خیلی خیلی سخته.درکت میکنم.بچه اینا داری؟برا من قبله عمل پولیپ.آزمایش اینا نوشت اونروز انقد استرس داشتم اخرشم نرفتم.ولی باردار نشدم دوساله باید برم. 

عزیزم شوهر کجا بود من مجردم بهدم کیست ۹سانتی تورشن شده بود تخمدان راستمو از دست ددم کیست دور تخمدان ...

یه اخمدانت هست اره!؟من.کیستم.کوچیک.کوچیکاه.پلی کیستکم.پولیپ یه چیز دیگس.به گوشت اضافی هست که تو دیواره رحم رشد کرده.به سانته. ولی دکتر گفت شاید باردارنشثنت ازاونه.عزیزم کجا عمل کردی؟دکترت اسمش چی هست؟انشالله ازدواج کنی وچیره دار هم بشی.زندایی من یه لولش بسته بود ولی باردارشد.خیلیارم شنیدم با یه تخمدان بچه دارشدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه اخمدانت هست اره!؟من.کیستم.کوچیک.کوچیکاه.پلی کیستکم.پولیپ یه چیز دیگس.به گوشت اضافی هست که تو دیوا ...

عزیزم من مجردم و ازدواج نکردم بله ولی کیست و فیبروم و اینجور مریضیا رو نباید ول کرد شر میشه واسه ادم من اصلا میگم به قدری حالم بد بود که اصلا باور کن نمیتونستم راه برم از درد تیزی کمر و پهلو اخر قفل شدم رو زمین دیگه نتونستم راه برم من بیمارستان مهر عمل شدم دکترمم فوق تخصص زنان دکتر محمد جعفر ال صفر بوده بهترین دکتر که واقعا اقاست دستشم درد نکنه منو نجات داد خیلی ازش راضیم من هنوزم باور کن ناراحتی معده و حالت تهوع دارم غذا نمیتونم بخورم درد دارم انروز دکتر که رفتم صد تا بمن سرم و امپول زدن اونجا بهتر شدما تا اومدم غذا خوردم درد دوباره شروع شد اعصاب منو خرد کرده والا 😭😭😭😭😭

عزیزم من مجردم و ازدواج نکردم بله ولی کیست و فیبروم و اینجور مریضیا رو نباید ول کرد شر میشه واسه ادم ...

آره تو این دوسال یکم شوهرمم میترسید از عمل ومخصوصا مادرم نذاشت برم.الانم یکم دستممون تنگه اخه پولش سه تومن میشه تصمصیم دارم بعد رمضون برم عمل

آره تو این دوسال یکم شوهرمم میترسید از عمل ومخصوصا مادرم نذاشت برم.الانم یکم دستممون تنگه اخه پولش س ...

عزیزم بیمارستان من با دکترم ۷تومان گرفت فکر نکنم بتونی بودجه اونجا رو واسه دو شب بگیریا چون مال من با بیمه تکمیلی انقدر شد یقرونم زیر میزی ندادم کار دکترمم بیست بود خیالت از همه لحاظ راحت باشه من کلی سفارش کردم بهش که اگه سالم دراومدم زیر عمل کادوشم بهش دادم خیلی دکتر  حاذقیه من خوشم میاد ازش بهترین دکتره دستشم درد نکنه وقت میزاره واسه مریضا حتی پنچه طلا هم بهش میگن چون دکتر بهرام وندی زیر دست این دکتر بوده انشاله مشکلت زودتر حل شه عزیزم 

عزیزم بیمارستان من با دکترم ۷تومان گرفت فکر نکنم بتونی بودجه اونجا رو واسه دو شب بگیریا چون مال من ب ...

سلام عزیزم.ببخشید میدونم این تاپیک قدیمیه ولی منم مشکل شما رو داشتم و عمل تورشن تخمدان انجام دادم.ولی الان قبل از قاعدگی کلیه ام تیر میکشه و اذیت میشم.خواستم ببینم مشکلات شما حل شد؟ممنون میشم اگه میتونی کمکم کنی.چیکار کنم😔😔

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤