2777
2789
عنوان

وسط مهمونی یهو ساعت هوشمندم رپ پخش کرد😐🙂😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 57 پست

به کسی وصل نشده؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

نه🥲🥲از اولش وصل نبود گوشیم هم حالت هواپیما بود تازه

احتمالا دوروبر کسی آهنگ گوش میکرده وصل شده

اتفاق میفته 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهمیدین ساعت هوشمند داره یا بیشتر رپ پخش کنه؟!😂

والا بخدا از خجالت آب شدم خیلی بد بود:") جای خیلی رسمی بود اصلا فضای رپ نبود

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

به بلوتوث گوشی بقیه وصل شده احتمالامنم ایرپادم تو اتوبوس به گوشی کناریم وصل شد داشتم آهنگاشو گوش میک ...

ممخفی طور به منم بگو آهنگاش چطور بود؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

به کسی وصل نشده؟

احتمالا اینطوره ولی کاش بقیه نمیتونستن همینطور وصل بشن خیلی بده🥲

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

من نفهمیدم🤣

خب مشکل از توعه😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ممخفی طور به منم بگو آهنگاش چطور بود؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی شاد بود 😂😂😂😐

حقیقتش رو مودم نبود حال نکردم اصن دیدم چرت و پرته قطع کردم 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

خوبه حالا مراسم ختم نبوده😹😹😹

اگر شانس منه وسط ختم آهنگ عروسی پخش میشه😂