2777
2789
عنوان

کانتور چقدر خوبههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 52 پست
کانسیلر و پودر فیکس و ژل ابرو هم خوبه چون آشنا نیستی گفتم❤️😂

ژل ابرو واسه ابرو های کم پشت و دودی رنگم خوبه؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانتور چه بوده وچه کرده 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

آره انگارچند مدل داشتن، فروشنده گفت اگه حرفه ای نیستی کانتور چرب بردار راحت استفاده کنی

برای پوست چرب ضرر داره ؟

باورتون میشه من به خاطرش که سریعا هرچی میزنم پوستم جوش میزنم سالهاست کرم نمیزنم

یه چیز کرم مانند که چند درجه از پوستت تیره تره، بعضی نواحی مثل خط گونه و بینی و خط فک میزنی و صورت ر ...

حیف کاش لاغر نمیکرد 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

من واسه بینی میزنم احساس میکنم دماغم بزرگ تر میشه .یه عکس از کانتورت و شمارش میدی

وای منم همینطور بینیم بزرگتر میشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بنظر من ژل ابرو برای ابروهی کم پشت و پراکنده قشنگتره

جدی؟من فکر می‌کنم ژل ابرو برا ابروها پر پشت و مشکی قشنگ میشه فقط🥲

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
برای پوست چرب ضرر داره ؟باورتون میشه من به خاطرش که سریعا هرچی میزنم پوستم جوش میزنم سالهاست کرم نمی ...

نمیدونم. 

روتین پوستی داری؟ منم شدیدا چرب بودم ولی از وقتی فشیال رفتم و روتین داد بهم شفا پیدا کردم. 

قبلا برا جوشام صابون میزدم، فشیال کارم گفت چون پوستت خشک میشه چربی بیشتری تولید میکنه تا خشکی رو جبران کنه، واسه همین زود زود چرب میشه و تو هم بیشتر میشوریش