2777
2789
[QUOTE=395651497]من شبا که بچه ها میخوابن باهاشون نمیخوابم تا چن ساعت تو اینستا میچرخم و دیر میخواب ...

والا پسر بزرگم خیلی میخ تلوزیون نیس،نیم ساعت میبینه پا میشه میره با اسباب بازیاش بازی میکنه میاد تو اشپزخونه پیش من، کوچیکه هم خیلی تو روروئک نمیزارم روزی دو ساعت کمتر،زود خسته میشه وقتی هم درش میارم میاد تو دست و پام ،هر دو ساعت یه بارم میخوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من داشت ولی خیلی کوتاهخداروشکر زود خوب شدکولیک ایز یا گریمیچر بش بده

اره کولیک ایز بهش میدم. غذا چی بخورم .چی نخورم ؟  پسر من از صبح تا بعد ظهر بی تابی میکنه

اره کولیک ایز بهش میدم. غذا چی بخورم .چی نخورم ؟ پسر من از صبح تا بعد ظهر بی تابی میکنه

کولیک معمولا شبا میاد سراغ بچه،وقتی بهش شیر میدی نیم ساعت عمودی طوری که سرش رو‌شونه ت باشه نگهش دار تا هم اروغ بزنه هم شیر کاملا تو معدش بره ،این روش رو دکتر پسرم بهم گفت و تا ۳ماهگی انجام میدادم،تا اروغ زد سریع نخوابونش ،نکهش دار تو بغلت

خودتم چیزای نفاخ نخور،حبوبات نخور،سیر و پیاز نخور که شیرت طعم بگیره،زیره و‌رازیانه خوبه

کولیک معمولا شبا میاد سراغ بچه،وقتی بهش شیر میدی نیم ساعت عمودی طوری که سرش رو‌شونه ت باشه نگهش دار ...

گوشت گوساله و برنج که مشکلی نداره بخورم؟  نه من صبح گریه هاش شروع میشه تا ظهر. هنوزم زردی داره .امروز ۳۳روزشه. نمیدونم چیکارش کنم 

گوشت گوساله و برنج که مشکلی نداره بخورم؟ نه من صبح گریه هاش شروع میشه تا ظهر. هنوزم زردی داره .امرو ...

شنیدم گوشت نفاخه،سعی کن کمتر بخوری

پسر منم زردی داشت سه روز تو دستگاه بود،واسش دستگاه گرفتیم تو خونه ولی فایده نداشت ،تقریبا تا ۳۶روزگی زرد بود هنوز،دیگه با مامانم رفتیم دکتر ،دکتر براش ازمایش نوشت زردیش ۱۰بود دکتر گفت برای این سن زیاده ،گفت تا ۳،۴روز شیر خشک نان یک بده،شیر خودتم بدوش بریز دور یه قطره هم از شیر خودت نده،و یک قرص داد که نصف اون قرص رو تو نصف قاشق چایخوری هل میکردم بهش میدادم،تقریبا ۴،۵روز بهش داد و خداروشکر زردیش رفت،دکتر گفت چرا زودتر نیوردیش اگه زردی بمونه خدایی نکرده تو مغز بچه رسوب میکنه

ما فکر میکردیم میره ولی اگه مامانم اصرار نمیکرد نمیرفتیم دکتر

تو هم بی خیال نباش ببرش دکتر

باید قرص بخوره ک زردیش بره