2777
2789
یعنی سخته آخه منم چن ماه دیگه نی نیم به دنیا میاد دوس دارم بعد بچه ام برم سرکار

من که شغل دولتی و رسمی رو بخاطر بچه هام ول کردم و بچه داری میکنم،با وجود دو تا بچه کوچیک خیلی سخت بود واسم

بچه ی من عصرها میخوابه . شب چند بار بیدار میشه.صبح ها هم از ساعت ۸جیغ میکشه تا ۴بعد از ظهر. بعد ازاو ...

عصرها باهاش بخواب اگه می تونی صبح قبل از ۸ ناهارت را بار بزار بزدار شد فقط به اون برسی زود میگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ریزی کنمن دو تا بچه کوچیک دارم،یکی ۴ساله یکی ۹ماهههمیشه هم خونم تمیزه ،غذام اماده سشوهرم شیفی ...

چطور برنامه ریزی‌؟ من وسط خواب و بازی کردن بچم کارامو انجام میدم ولی باز یکی دو کار عقب میفتم. مثلل چند روزه میخوام  عکسای گوشیمو بریزم رو لپ تاپ نتونستم

بعد جواب متلک های مادر شوهر و خانواده شوهرو کی بده من دوتا بچه دارم یعنی نابودم تازه از رسیدگی و ترب ...

بندازه به درک بی تفاوت باش حتی مستقیمم گفت خودت را بزن به اون راه پاشو از کنارش برو نگات رو برگردون تا بفهمه برات مهم نیست بعدم جلوش چند بار حرف بنداز از فلانی با دو تا بچه کوچک مثلا خالش چه توقعی داشته سرزده رفته خونشون میگه اه اه پیف پیف چند بار تو موفعیت های مختلف مشابهش را بگو تا خودشو جمع کنه

چطور برنامه ریزی‌؟ من وسط خواب و بازی کردن بچم کارامو انجام میدم ولی باز یکی دو کار عقب میفتم. مثلل ...

این کارای جانبی را فاکتور بگیر اولویتت غذای تازه باشه نشد زیادتر درست کن بزار فریزر برای یه روز دیگه در هفته 

مواد غداییت را آماده کن

این کارای جانبی را فاکتور بگیر اولویتت غذای تازه باشه نشد زیادتر درست کن بزار فریزر برای یه روز دیگه ...

به غذا و کارهای روتین میرسم ولی همیشه احساس،خستگی میکنم . نگران رابطه زناشوییمونم هستم

چطور برنامه ریزی‌؟ من وسط خواب و بازی کردن بچم کارامو انجام میدم ولی باز یکی دو کار عقب میفتم. مثلل ...

من شبا که بچه ها میخوابن باهاشون نمیخوابم تا چن ساعت تو اینستا میچرخم  و دیر میخوابم ،بچه ها هم ساعت ۱۲بیدار میشن منم باهاشون بیدار میشم و پسر بزرگم میشینه رو‌مبل کارتون میبینه کوچیکه هم‌تو روروئکش میچرخه،سریع صبحانشون رو اماده میکنم ،ویتامین هاشونم میدم و بعدش بلافاصله تدارک ناهار(بیشتر اوقات غذا زیاد درست میکنم که واسه فردا دلشته باشم)اگه غذا داشته باشم که بهتر

کارامو میکنم،خونه رو‌ مرتب میکنم،چون وسواس دارم همیشه سر پا مشغول تمیزی ام،با اینکه بچه ها تو ذست و پام زیاد میان ولی من ورزش هم میکنم،ماسک های خونگی درست میکنم به صورتم میزنم، کیک هم درست میکنم و کارای دیگه….

به غذا و کارهای روتین میرسم ولی همیشه احساس،خستگی میکنم . نگران رابطه زناشوییمونم هستم

ببین اول به بچه برس چون ضعیف و ناتوان هست و بجز شما کسی نیست

دوم به شوهرت دیگه کم کم خودت را از لحاظ روحی آماده کن حتی لازم شد از استراحتت بزن و روی رابطه تون کار کن سعی کن همراهش کنی

یک ماهشه

الان چون کوچولوهه خوابش هنوز تنظیم نشده از طرفی هم خواب خودت کافی نیس ممکنه صبح کسل باشی و نتونی کاری کنی

ولی تو سعی کن موقعی که شوهرت خونس کارای خونه رو انجام بدی و قتی شوهرت نیس خونه دیگه تمیزه و فقط میمونه غذا،واسه غذا هم چن وعده درست کن فریز کن

یا اگه کسی رو داری اگه غذا برات بفرستن که عالی میشه

بعد جواب متلک های مادر شوهر و خانواده شوهرو کی بده من دوتا بچه دارم یعنی نابودم تازه از رسیدگی و ترب ...

خب شما هم چندبار سرزده برین خونش و متلک بگین منم برام پیش اومده من مادرشوهرم خیلس اومده خونم که به هم ریخته است زیاد چیزی نمیگه اما با رفتارش متوجه منظورش میشم اما اهمیت نمیدم بع قول دکتر عزیزی غیر ممکنه خونه بچه کوچیک‌داشته باشه و همیشه دسته گل باشه چون بچه بریز بپاش داره و این وسط یکی داره ضربه میخوره یا مادر بچه یا بچه یا همسر البته منظورش مادر به تنهایی بود وگرنه اگه همسر کمک‌کنه شدنیه

[QUOTE=395651497]من شبا که بچه ها میخوابن باهاشون نمیخوابم تا چن ساعت تو اینستا میچرخم  و دیر میخوابم ،بچه ها هم ...[/QUOT

خب بچه هات تا ۱۲ میخوابن این خیلی مهمه یعنی پسرن چند ساعت تو‌روز کارتون میبینه؟کوچیکه چقدر تو‌ روزوئک‌میمونه ؟بچه های من اصلا روروئک نمیموندن

نمیخوام ناذامیدت کنم اما بچه که راه بیفته وقتت کمتر و کمتر میشه من اینقدر ازین کارها واسم جمع شده 

کامل شرایطت رو درک میکنم،من بعد زایمان دومم افسردگی بعد زایمان گرفتم،همش در حال گریه بودم،دلم برا پسر بزرگم میسوخت که دیگه مث قبل نمیتونم بهش برسم ،شبا تا صب بیدار بودم و صب که میخواستم بخوابم پسر بزرگم بیدار میشد باید به اون میرسیدم،واقعا دوران سختی بوود،خداروشکر بچه که دو ماهش شد خوابش تنظیم شد با هم میخوابیدیم با هم هم بیدار میشیدیم،الان که نه ماهش شده هممون به شرایط جدید عادت کردیم،این دوران میگذره  راحتتر میشی

بچه وارد ماه جدید بشه خیلی تغییر میکنه

الان تازه بچت یک ماهشه چهله که بگذره خودت متوجه تغییراتش میشی،خوابش بهتر میشه خواب تو هم بهتر میشه

خوابت که بهتر بشه کسل و خسته نیستی دیگه

یکم تحمل کن خیلی زود میگذره