2777
2789
از دیشب یکسره دارم گریه میکنم مامانم امروز اومد منو ببینه منو دید انقد ک چشام ورم کرده بود پر تو چشا ...

خب حرفی بغضی چیزی داری بیا اینجا درد و دل کن راهکار بگیر سبک شی...اینکارا چیه میکنی الان مامانت بفهمه فک کردی حالش بهتر میشه 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیشب یکسره دارم گریه میکنم مامانم امروز اومد منو ببینه منو دید انقد ک چشام ورم کرده بود پر تو چشا ...

نه عزیزم هیچی بدتر از مرگ بچه نیست ما دوتا از  فامیلامون بچه هاشون خودکشی کردن پیر شدن بیچاره ها به این فک کن هیچی ارزش اینو نداره مامانت به این روز بیوفته 

گور بابای شوهر تو فک کردی چیزیت بشه بر اون مهمه؟؟ خدایی نکرده بمیری که بعد چهلمت زن گرفته زنده بمونیم جاییت داغون شه به زور میبرتت این دکتر اون دکتر همشم این کارتو میکوبه سرت 

خب حرفی بغضی چیزی داری بیا اینجا درد و دل کن راهکار بگیر سبک شی...اینکارا چیه میکنی الان مامانت بفهم ...

واقعا زندگی کردن خیلی سخته منم خیلی سنم پایینه همسنو سالام درگیر خوشی و عشق و حالن من اینجا باید هرشب چل تا چل تا قرص بخورم ببینم کسی نگران میشه یا ن هیی خداا

واقعا زندگی کردن خیلی سخته منم خیلی سنم پایینه همسنو سالام درگیر خوشی و عشق و حالن من اینجا باید هرش ...

گور بابای بقیه و اونایی که زندگیشونو ویترین میکنن تا تو چشم مردم کنن خودت رو بچسب قدر سلامتی و جوانی ت رو بدون ،آدم عاقل باطن زندگیشو با ظاهرزندگی بقیه مقایسه نمیکنه همه تو زندگیشون مشکلات دارن شک نکن راهش اینی نیس که تو میری

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...