2777
2789

من ۷ ساله از دوران بلوغ جوش میزنم تا الانم هرکارری بگید کردم از روتین پوستیای گرون قیمت گرفته تا بهترین دکتر پوستا تو تهران حتی طب سنتیم رفتم چندین بار حجامت کردم ولی تاثیری نداشت

جوشام اونجور افتضاح نیست ولی خب خوب نمیشه میخوام به دکتر بگم برام راکوتان بنویسه چون اخرین راهم همینه

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

سونوگرافی و ازمایش هورمونیم دادم مشکلی نداستم پریودمم منظمه

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مضره خیلی

دوستم استفاده کرده خیلی خوب شده پوستش

صابون ان جی بگیر مثلا ۶۰ نوع داره واسه اکنه هم داره .توی دیجی کالا زیاد نتیجه گرفته بودن فکر کنم انا ...

این چیزا رو پوست من جواب نمیده من پیش بهترین دکترا رفتم تو تهران اگه قرار بود با این چیزای موضعی نتیجه بگیرم با همون داروهای خودم خوب میشد

پس طب سنتی برو ازدرون متعادلت کنه

طب سنتیم رفتم داروهاش روم تاثیری نداشت میگه بیا زالو بنداز ولی نمیرم

طب سنتیم رفتم داروهاش روم تاثیری نداشت میگه بیا زالو بنداز ولی نمیرم

اینایی که میگن زالو بنداز رو نمیگم یدونه درست حسابیشو برو اینایی که توی سایت هم زیاد دربارشون حرف زدن 

لایک نکنید .توروخدا 
اینایی که میگن زالو بنداز رو نمیگم یدونه درست حسابیشو برو اینایی که توی سایت هم زیاد دربارشون حرف زد ...

پیش دکتر طب سنتی رفتم اتفاقا دکتر معروفیم هست 

یه مدت دارو خوردم بعد دید خوب نمیشم گفت حجامت کن حجامتم کردم تاثیری نداشت