2777
2789

این چه سریالاییه آخه خودمون کم بدبختی داریم 

من از صبح تا شب فیلم ترسناک اکشن آمریکایی میبینم هیچ تاثیری نداره روم 

اونوقت این سریالای افتضاح چیه این صحنه ها چیه 

اولش حالم بهم خورد بعد گریه کردم بعدم انقدر عصبیم دوست دارم یکیو بگیرم بزنم تا آروم شم حرصم بره این چه فیلمیه آخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش قشنگ میشه؟به نظرم سریالای ایرانی تازگیها قسمت یک خیلی کش میدن ادم خسته میشه ادامه بده

والا خیلی غیرقابل پیش بینیه اگه میخوای اسپویل کنم 

البته من خودم ندیدم مامانم تعریف کرد برام تک و توک دیدم از هر قسمت مامانم میبینه 

والا خیلی غیرقابل پیش بینیه اگه میخوای اسپویل کنم البته من خودم ندیدم مامانم تعریف کرد برام تک و توک ...

اره بگو

اسپویل کن من خودم همیشه دنبال اسپویل هستم ببینم بدرد میخوره ادامه بدم

کتابم همیشه وسط و اخرشو میخونم 

سریال غول هم همینطوریهههه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

من قسمت اول شو دیدم دیگه قسم خوردم نبینم.همچنین سریال شغال و از یادرفته رو! همه پلتفرما شدن عزاداری. یه برنامه ی شاد نیست این روزا. قبلا شب اهنگی بود جوکر بود صداتو . حالا همش درد و بدبختی

اره بگواسپویل کن من خودم همیشه دنبال اسپویل هستم ببینم بدرد میخوره ادامه بدمکتابم همیشه وسط و اخرشو ...

ببین همونطور که گفتم منم ندیدم مامانم تعریف کرده 

فقط من روحیم خیلی حساسه چندتا صحنه خشن ازش دیدم یجوری تو روحیم تاثیر گذاشت ک😁😐

ببین یه زن و مردی باهم ازدواج کردن مرده یه دختر داره به اسم تابان زنه هم یه پسر به اسم مهیار بعد اینا ماه عسل میرن شمال پسره تو خونه الکل میخوره مواد میکشه و استوری میزاره از اینا تابان میبینه میاد تو خونش آرومش میکنه و میبره تو تختش میخوابونتش بعدم خونشو تمیز میکنه و خودشم میره رو مبل لم میده بعد چند ساعت پسره از اتاقش میاد بیرون و میبینه جنازه دختره رو مبله و کشتنش خلاصه فرار میکنه و این قضیه لو میره مامانه پسره قاضیه بابای دختره ام تراپیست زن سابقش یعنی مامان دختره برمیگرده و میگه باید انتقام بگیریم خلاصه مرده از زن فعلیش جدا میشه و کلی حرف بارش میکنه میره طرف زن سابقش بعد چند روز بعد پسره برمیگرده خونه مامانشم میبره تحویلش میده پلیس یکم تحقیقات میکنن و پسره خودکشی میکنه میره بیمارستان مامان بابای دختره ام میان میگن فلانی قاضیه داره بچشو تبرئه میکنه بعد از اون طرفم بابای دختره خوابشو میبینه که دخترش میگه خودت کارو تموم کن اینم میره تو بیمارستان به طرز وحشتناکی پسرره رو میکشه یکیم هست این وسط قبلا عاشق مامان پسره بوده نرفته بهش میخواد بشه وکیل دختره الان بعد خیلیا میگن همین قاتله البته اون صحنه قتل پسره توسط بابای تابان خیلیا میگن ممکنه توهم باشه چون مرده کلا توهم زیاد میزنه ببخشید که طولانی شددد