2777
2789

واییی الان شوهر زنگ زدش خیلی ناراحت بودش .

خواهرشوهرم پارسال۴ برج ۷فوت کردش .تصادف کرن بابچه هاشوشوهرش خواهرشوهرم فوت کردش .

حالاگندش دراومده شوهره ۶ماهه یکی روصیغه کرده مادرشوهرم فهمیده زنگ زده گله گفته بخدانفهمیدم چیشدش نمیخواستم بگم تایکسال دیگه تازه میگه ازیه جایی به بعدپشت گوشی هم طلبکاربوده یارو الانم که گفتن زنه حامله است دوماهه خودش مثله اینکه رفته درخونه خانواده شوهرش سروصدا به کوش مادرشوهرمنم رسیده تویه روستازندگی میکنن.

شوهرم میگفت مادرم زنگ زده گریه میکرده ازته دل اصلا نیمدونم کی مردک رسیده صیغه کنه تا ۴ماه حال دخترش خوب نبودش الانم بچه هاش روجونه مادرشوهرمن بوده تاالان 

وقت میگن خوب خرج کنین زندگی کنین واسه این روزهاست بدبخت خواهرشوهرم سنی هم نداشتش حالااین مردتاهم سالش صبرهم نکردش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگید با مرده بمیره من گفتم سریع زن بگیره الانم که زنده ام عشق و حالمو می‌کنم به بقیه هم گفتم الکی جوش نزنن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ما دوست داریم خرج کنیم اما دوست نداریم گردن کج کنیم

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

همینه متاسفانه همسایمون مادرش 10روزقبل مادرمن فوت کرد پدرش به چهلم نرسیدزن گرفت ینی اونروز،ک اینونگفتم بخدامن نشستم گریه کردم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔