2777
2789
عنوان

کیا تونستن مهریه بگیرن

289 بازدید | 26 پست

بچه ها من حق طلاق دارم با مهریه

میتونم مهریمو بگیرم یا باید ببخشم؟!

خانم دفتر داره میگفت با مهریه و بی مهریه فرقی نداره باید ببخشی بالاخره ، شما چیزی میدونین ؟! 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

منم حق طلاق دارم

فکر کنم مهریه هیچ ربطی به این حق نداشته باشه

هر زمان اقدام کنی میتونی اجرا بزاری

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم دفتر دار رو چه حسابی همچین حرفی زده؟

دوتا انگار متن داشت 

یکی با مهریه بود 

یکی بدون مهریه بود

بعد خانومه گفت فرقی نداره اخرم باید ببخشی با مهریه رو اینقدر چونه میزنی 😐😐😐😐

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
نه منم سر اولی حق طلاق با مهریه داشتم. خودم طلاق گرفتم 6 ماه بعد فهمید. مهریمو دارم میگیرم

شوهر من هیچی نداره

همه پولاش و واریزی هاشم به حساب مامانشه

دادگاه چطور برام مهریه میبره؟!

دوتا انگار متن داشت یکی با مهریه بود یکی بدون مهریه بودبعد خانومه گفت فرقی نداره اخرم باید ببخشی با ...

خب میپرسی چرا باید ببخشم؟

ببین حواست باشه گولت نزنن بعضی از این دفتردارا مدافع حقوق مردا هستن و همه کار میکنن کار زن درست پیش نره

بدون مشورت با وکیل هیچکاری نکن

حق طلاق داری هر موقع اراده کنی هم میتونی طلاق بگیری هم مهریه

حق طلاق هم نمیداشتی مهربه رو میتونستی بگیری

خب میپرسی چرا باید ببخشم؟ببین حواست باشه گولت نزنن بعضی از این دفتردارا مدافع حقوق مردا هستن و همه ک ...

متن وکالت رو‌برای وکیل فرستادم و اون تایید کرد ولی چون بایام باهاش هماهنگ کرده بود دیگه چیزی نپرسیدم ازش و پیگیری نکردم

ولی اون خانومه اونجا رو اعصابم بود 

مرسی که توضیح دادین 

ممنونم 

همون سالی یکی بنظرم

جسارتا شما مهریه تون چقدر بود و چقدرش گرفتین و چقدرش مونده