2777
2789

هروقت میخواد بیاد خونمون اول میگه میام بعدش ک موقعش میرسه زنگ میزنم هی رد تماس میزنه جواب نمیده بعد ی عالمه پیام هم جواب میده من نمیتونم بیام

دفعه قبل بعد یه عالمه علاف شدن نوشت ن من نمیام

منم رفتم پارک وقتی رسیدم زنگ زد گف کجایی من دارم میام خونتون گفتم من اومدم پارک بعدا دیگه مادرش میگفت نمیزارم بری خونشون اون دفعه خواستی بری بلند شد رفت پارک دیگه نمیزارم

بعدش مشخص شد برادرش اون پیام رو داده بوده

هروقتم ک رد تماس میزنه گوشی دست برادرشه همیشه، برادرش میزنه

خودش و مادرش و برادرش از یه گوشی استفاده میکنن

امشب قرار شد بیاد ی عالمه زنگ زدم پیام دادم رد تماس زد اخر نوشت تو برو من میام یساعت بعد زنگ زدم رد تماس زد دوباره زدم رد تماس زد بعد نوشت فلانی(رفیقم) نمیاد

منم گفتم ب تو ربطی نداره تا از زبون خودش نشنوم باور نمیکنم توعم گورتو گم کن ب من پیام نده 

بعد نوشت چی زر میزنی بی تربیت پرو

و بلاکم کرد

حالا میگم نکنه مادرش بوده باشه؟ 

اصلا مهم نیست بنظرتون الان با این رفیقم قطع ارتباط کنم یا چی

اگه مادرش نبوده باشه ک قطعا زنگ میزنه تا یکی دوساعت دیگه، جواب بدم یا ندم

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چه مادر بی شخصیتی اگر همچین پیامی بده

فکر کنم داداشش بوده

خب دوستت مجبوره همش قرار بیرون رفتن بزاره وقتی نمیتونه

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن چه رفیق بیخودی داری ...بلاکش کن ...

خودش دختر خوبیه ولی متاسفانه موقع اومدنش دردسره همیشه

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چه مادر بی شخصیتی اگر همچین پیامی بدهفکر کنم داداشش بودهخب دوستت مجبوره همش قرار بیرون رفتن بزاره وق ...

فک کنم اگه داداشش بود نمیگف بی تربیت

باید خیلی واضح بهش می گفتی وقتی قرار قبلی سر ساعت مشخص داریم، باید اون ساعت گوشیو چک کنی یا خودت تما ...

همیشه کنار میومدم این دفعه خیلی بد گند زد ب اعصابم دیگه فکر نکنم غرورم بزاره ک جوابشو بدم

اینم بگم که رفاقتمون 10 ساله ست

همیشه کنار میومدم این دفعه خیلی بد گند زد ب اعصابم دیگه فکر نکنم غرورم بزاره ک جوابشو بدماینم بگم که ...

عزیزم به جای کنار اومدن یا از اون طرف کات کردن، اینطور که میگی دوست خوبیه، یکبار این مشکل رو حل کنید. 

این مشکل بزرگی نیست، واضح در موردش صحبت کن، نه با حرص خوردن و کنار اومدن و بعدم کات. 

بهش بگو هربار اذیت هستی و ازش بخواه اون تایم گوشی رو چک کنه یا خودش تماس بگیره. 

عزیزم به جای کنار اومدن یا از اون طرف کات کردن، اینطور که میگی دوست خوبیه، یکبار این مشکل رو حل کنید ...

خانواده درستی نداره درکل، بابام نیستش ک میتونم بگم بیاددخونمون وگرنه بابام با دوستیمون مخالفه

بهش میگم میگه خب فلانی گوشیو نمیده بخوام زنگ بزنم