2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری به طرف مقابل ندارم فقط ارزش خودمو حفظ/میکنم

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

برا بیان جنسیت خوب نیست ولی برای فوش عالیه مثلا کفتار ماده یا نرسگ خیلی به درد بخوره

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

الان تو حاضری کسی که ت*اوز براش چیز عادی و باحالیه رو مرد صدا کنی؟

یا اونی که زندگی مردمو خراب میکنه با خراب بازی زن صدا کنی؟

لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊

بعضیا همین نر و ماده هم کمشونه کاش صفت بدتری میشد بهشون نسبت داد

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

درسته این ولی بعضیا به هر کسی رسید میگن

خب اون از شعور پایین خودشونه

خب کلمه ج*ده هم هست

بعضیا تا ی ذره دعواشون میشه بهم میگن چه بسا بدونن فرد مقابل اینطور نیست

لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊

وای انگار فقط منم روم نمیشه بکسی اینارو بگم 😑

مشتی حالا ما که در این حدم فاقد فرهنگ نیستیم که بلندگو دست بگیریم تو جامعه بگیم که ولی خو درحد مواقع ضروری کمک میکنه:///

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

مشتی حالا ما که در این حدم فاقد فرهنگ نیستیم که بلندگو دست بگیریم تو جامعه بگیم که ولی خو درحد مواقع ...

اره اتفاقا میخواستم بگم چ خوب چیزی یاد گرفتم . ولی دیدم روم نمیشه بگم 😐🙄 کفتار پیر باز بهتره 😁 همین ماده رو روم نمیشه بگم . چون حس میکنم به موجودیت زن توهین میکنم نه شخص