2777
2789

البته اکثرا اینطورین یعنی بعضیا هستن مثلاً یک سال دوسال هم عقدن بعد تا موقع عروسیشون هم همه چیز خوش خرمه اما تا یه مدت از زندگی میگذره کم کم مشکلات و ناراحتی ها شروع میشه اونجا دقیقا چه اتفاقی میوفته که اینور عروسی نمیوفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود واقعی آدمها ظهور میکنه. اون بخش از،ابعادشون که تا حالا لازم نبوده حتی برای پدر و مادر رو کنن چون تجربه این نزدیک شدن تا این عمق رو در خیچ رابطه ای نداشتن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

چون وقتی عقدن شام و نهار نمیپزن خرید خونه نمیکنن بچه داری نمیکنن نهایت یه ارایش میکنن باهم میرن ددر دودور 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

دقیقا زندگی من

اخلاق ها تازه بروز میشه

اصلا من تو دوران عقد خیلی پیش شوهرم بودم 

ولی وقتی اومدیم خونه خودمون فهمیدم چی بود

واییییی اصلا میگن تا زمانی که نرفتی زیر یه سقف چیزی مشخص نمیشه

مردها مردها مردها تنها دلیلش همینه مرد وقتی بدست میاره زن رو کلا بیخیال میشه دیگه و بار زندگی از نظر ...

زن ها هم همه فرشته 

همین الان یکی تاپیک زده شوهر خواهرما میکوبم تو سر شوهرم 

تروخدا تمومش کنید این زنونه مردونه رو

زن ها هم همه فرشته همین الان یکی تاپیک زده شوهر خواهرما میکوبم تو سر شوهرم تروخدا تمومش کنید این زنو ...

ببین من اکثریت موارد رو گفتم 

از کجا معلوم همون زن کمبود ندارد از طرف شوهرش که اینجوری میگه ؟!!

کلا تو ذات اقایونه که زن رو ک بدست میارن انگار دیگه اتیششون سرد میشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️