2777
2789
عنوان

کلاس های دانشگاهتون از کی شروع میشه و چ دانشگاهی👌

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 46 پست
😅چرا انقد کم میخونی. از تو بعیده(چند ساله میشناسمت. با کاربری جدید اومدم تو سایت راحت صحبت کنم و تا ...

ن اخه توی تامیکم جریانش زو نوشتم آبجی 😁 زبانم قدار بود تطبیق بخوره جکن یادت باشه قبلا کاردانی بهداشت داشتم بعد این رو تطبیق نزدن من از بهمن تا اردیبهشت منتطر بودم تطبیق بزنن این درس یهو اردیبهشت شد و موقع امتحانات خرداد گقتن تطبیق نمیخوره منم مونده ک کتاب نگرفته بودم و درست سرکلاس نمیرفتم ب اینک اینک تطبیق میخوره دیگ این اینجوری شد بقیه درسام نمره هاشون بالای ۱۸ هست 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون شهر خودمم شوهرو بچه دارم کلن ارشد یک روز در هفتس نیاز به خوابگاه نیس

عاهاااا لیسانس چی شهر خودت بودم گل 

❤️🥲عزیزییاووووو برات مهم نباشه از حسادتشونه علاقه داشته باشی به رشتت هرچی باشه بردی نگران نباش برای ...

ن ب من ک نمیگن تاپیک های در مورد انتخاب رشته رو دیدم توی سایت ک بچه ها میگفتن هوشبری برم یا نرم همه بد گفته بودن😅😅 حالا قیافه منی ک با این سختی قبول شدم  

خدا نکنه آبجی گلم خودت چی کنکور داشتی ؟؟ یا دانشحویی

نه عزیزدلم من شاغل شدم خیلی گذشته ازم

تاپیکهای شمارو دنبال میکردم برای دختر خالم یه بار راهنمایی گرفتم ازتون❤️

ن اخه توی تامیکم جریانش زو نوشتم آبجی 😁 زبانم قدار بود تطبیق بخوره جکن یادت باشه قبلا کاردانی بهداش ...

اره یادمه میخواستی تطبیق بزنی. دیگ نفهمیدم چی شد. باریکلا نمره بالای ۱۵ واقعا گرفتنش سخته مخصوصا دروس تخصصی.

اره یادمه میخواستی تطبیق بزنی. دیگ نفهمیدم چی شد. باریکلا نمره بالای ۱۵ واقعا گرفتنش سخته مخصوصا درو ...

قربونت برم من توی دانشگاه نمیخوام خودم اذییت کنم مث دبیرستان ولی بازم نمره هام خوب شدن 

قربونت برم من توی دانشگاه نمیخوام خودم اذییت کنم مث دبیرستان ولی بازم نمره هام خوب شدن

فداتم. اتفاقا منم شرایط مشابه تو رو دارم. چندسال پشت کنکور و... منم خودم رو اذیت نمیکنم. ولی نمراتم خوبه و الان دوترمه الف شدم. ماها اگ بخونیم هیچکی ب گرد پامون نمیرسه. ولی حیف ک روحم خسته‌س و نمیکشه مث قبل

فداتم. اتفاقا منم شرایط مشابه تو رو دارم. چندسال پشت کنکور و... منم خودم رو اذیت نمیکنم. ولی نمراتم ...

به به افرین بهت ینی خیلی باهوشی

من ب خودم میگم الف شم چیکار کنم اخه بعدش انتقالی و مهمانی ک درست بهم نمیدن بیام پیش مادرم