😅چرا انقد کم میخونی. از تو بعیده(چند ساله میشناسمت. با کاربری جدید اومدم تو سایت راحت صحبت کنم و تا ...
ن اخه توی تامیکم جریانش زو نوشتم آبجی 😁 زبانم قدار بود تطبیق بخوره جکن یادت باشه قبلا کاردانی بهداشت داشتم بعد این رو تطبیق نزدن من از بهمن تا اردیبهشت منتطر بودم تطبیق بزنن این درس یهو اردیبهشت شد و موقع امتحانات خرداد گقتن تطبیق نمیخوره منم مونده ک کتاب نگرفته بودم و درست سرکلاس نمیرفتم ب اینک اینک تطبیق میخوره دیگ این اینجوری شد بقیه درسام نمره هاشون بالای ۱۸ هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤️🥲عزیزییاووووو برات مهم نباشه از حسادتشونه علاقه داشته باشی به رشتت هرچی باشه بردی نگران نباش برای ...
ن ب من ک نمیگن تاپیک های در مورد انتخاب رشته رو دیدم توی سایت ک بچه ها میگفتن هوشبری برم یا نرم همه بد گفته بودن😅😅 حالا قیافه منی ک با این سختی قبول شدم
قربونت برم من توی دانشگاه نمیخوام خودم اذییت کنم مث دبیرستان ولی بازم نمره هام خوب شدن
فداتم. اتفاقا منم شرایط مشابه تو رو دارم. چندسال پشت کنکور و... منم خودم رو اذیت نمیکنم. ولی نمراتم خوبه و الان دوترمه الف شدم. ماها اگ بخونیم هیچکی ب گرد پامون نمیرسه. ولی حیف ک روحم خستهس و نمیکشه مث قبل