2777
2789
عنوان

کلاس های دانشگاهتون از کی شروع میشه و چ دانشگاهی👌

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه رهگذر الان شناختمت در جریان تاپیک هات بودم خدارو شکرر بالاخره قبول شدی🥲❤️

قربونت برم من عزیزه دلم😍🥺

دارم میرم ترم دو ولی خب بازم ب کاری میکنن بقیه آدم ناامید میکنن مثلا میگن هوشبری اشباع شده کار نداره و ...خیلی حرفهای بقیه روم اثر میزاره

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

رهگذر خوابگاهی هستی؟

عآره گلم خیلی خیلییییی ب مادرم وابسته بودم خیلیییی زیاد چالشی تربن قسمت زندگیم بعد اون کنکور همین خوابگاه و دوری از مادرم ولی دارم  تحمل میکنم

قربونت برم من عزیزه دلم😍🥺دارم میرم ترم دو ولی خب بازم ب کاری میکنن بقیه آدم ناامید میکنن مثلا میگن ...

❤️🥲عزیزیی

اووووو برات مهم نباشه از حسادتشونه 

علاقه داشته باشی به رشتت هرچی باشه بردی 

نگران نباش برای رشته های علوم پزشکی همیشه کار هست 

خب؟

دانشگاه ازادم 

اعلام کردن ۲۲ شهریور ولی این هفته اولو ن اساتید میان نه دانشجوها از هفته اینده میریم دانشگاه بازم ممکنه کسی هفته دومو جدی نگیره حتی اساتید 🤦🏻‍♀️

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
خب خداروشکر راحت شدی. عمومیا معمولا پاس میکنن مگ اینکه استادش دیگ خیلی سخت گیر باشه

عآره بازم خداخیرش بده 😁😁😁 خودمم خوندم شب آخری ی ۳ یا ۴ ساعتی

رهگذر عزیزم خیلی خوشحالم که پرانرژی میبینمتبرات ارزوی موفقیت همیشگی دارم❤️

فدات شم من دوست عزیزم ممنونم ازت ایشالله ک خودتم همیشه حال خوبی داشته باشی و پر انرژی باشی🩵🩵