_rahgozar_ مدیر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72276 عنوان کلاس های دانشگاهتون از کی شروع میشه و چ دانشگاهی👌 | مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 46 پست ما ۶ مهر یا ۵ مهر اینا ب جز ترم اولی ها ک از آبان شروع میشن یا ۲۰ مهر اینا ترم بالایی ها کلاساتون از کی شروع میشه خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 1404/06/27 | 18:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 6888 والا از قرار تقویم دانشگاهی از شنبه شروع شده اما فعلا خبری نیست «لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
mockingbirdy عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 22 عآره پاسش کردم با ۱۰ شانس آوردم یا شایدم پاسم کرده🤣 خب خداروشکر راحت شدی. عمومیا معمولا پاس میکنن مگ اینکه استادش دیگ خیلی سخت گیر باشه
_rahgozar_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72276 عه رهگذر الان شناختمت در جریان تاپیک هات بودم خدارو شکرر بالاخره قبول شدی🥲❤️ قربونت برم من عزیزه دلم😍🥺دارم میرم ترم دو ولی خب بازم ب کاری میکنن بقیه آدم ناامید میکنن مثلا میگن هوشبری اشباع شده کار نداره و ...خیلی حرفهای بقیه روم اثر میزاره خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
_rahgozar_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72276 رهگذر خوابگاهی هستی؟ عآره گلم خیلی خیلییییی ب مادرم وابسته بودم خیلیییی زیاد چالشی تربن قسمت زندگیم بعد اون کنکور همین خوابگاه و دوری از مادرم ولی دارم تحمل میکنم خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
_rahgozar_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72276 دفاع کردم پریروز سوت اخرو کشیدم دستو جیغو هورا به به مبارک باشه 😍 خوابگاهی بودی یا شهر خودت خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4383 قربونت برم من عزیزه دلم😍🥺دارم میرم ترم دو ولی خب بازم ب کاری میکنن بقیه آدم ناامید میکنن مثلا میگن ... ❤️🥲عزیزییاووووو برات مهم نباشه از حسادتشونه علاقه داشته باشی به رشتت هرچی باشه بردی نگران نباش برای رشته های علوم پزشکی همیشه کار هست خب؟
taresa عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1606 دانشگاه ازادم اعلام کردن ۲۲ شهریور ولی این هفته اولو ن اساتید میان نه دانشجوها از هفته اینده میریم دانشگاه بازم ممکنه کسی هفته دومو جدی نگیره حتی اساتید 🤦🏻♀️ هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
_rahgozar_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72276 خب خداروشکر راحت شدی. عمومیا معمولا پاس میکنن مگ اینکه استادش دیگ خیلی سخت گیر باشه عآره بازم خداخیرش بده 😁😁😁 خودمم خوندم شب آخری ی ۳ یا ۴ ساعتی خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5080 رهگذر عزیزم خیلی خوشحالم که پرانرژی میبینمتبرات ارزوی موفقیت همیشگی دارم❤️
mockingbirdy عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 22 عآره بازم خداخیرش بده 😁😁😁 خودمم خوندم شب آخری ی ۳ یا ۴ ساعتی 😅چرا انقد کم میخونی. از تو بعیده(چند ساله میشناسمت. با کاربری جدید اومدم تو سایت راحت صحبت کنم و تاپیک نزنم)
_rahgozar_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72276 رهگذر عزیزم خیلی خوشحالم که پرانرژی میبینمتبرات ارزوی موفقیت همیشگی دارم❤️ فدات شم من دوست عزیزم ممنونم ازت ایشالله ک خودتم همیشه حال خوبی داشته باشی و پر انرژی باشی🩵🩵 خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5080 فدات شم من دوست عزیزم ممنونم ازت ایشالله ک خودتم همیشه حال خوبی داشته باشی و پر انرژی باشی🩵🩵 قربونت برم عزیزدلم😘