2821
2789
عنوان

کسی از نرخ خیاطی خبر دارههه❓

219 بازدید | 21 پست

مانتوی مدرسه خواهرمو گرفتیم یکم بلنده و گشاده بهش

اگه 5 سانت از قد مانتو و از دو طرفش بگیرن چقدر میشه هزینش؟

خیاط اشنا نداریم میخواستم خودم درستش کنم ترسیدم خراب بشه

میخوام ببرمش خیاطی غریبه، یهو دوبل نکنه هزینشو 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

خودت کوتاه کن، کاری ندارم که 

از قدش اول به جای ۵ سانت ۴ سانت کم کن اگه دیدی یکم بلنده اضافه شو تا کن بدوزم. 

برا پهلوهاشم‌اول از سمت چپه لباس، با سوزن دستی درز بگیر بده تنش ببین اگه خوب بود چرخ من بعد اضافه هاشو قیچی کن. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت کوتاه کن، کاری ندارم که از قدش اول به جای ۵ سانت ۴ سانت کم کن اگه دیدی یکم بلنده اضافه شو تا کن ...

اره اینکارارو کردم ترسیدم بزارمش زیر چرخ خیاطی گفتم خراب میشه قلقلش باید بیاد دستم  

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

۱۵۰ فقط برای همینقدر،

منظورت اینه که کمه 150 یا زیاد؟

من پاچه شلوار مدرسه بچه رو دادم کوتاه کردن و پس دوزی۳۰۰ گرفتتهرانم

اونوقت من یه لباس مجلسی دوختم برای خواهر شوهرم ۳۰۰

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
لباس فرم مدرسه اش هست، با لباس و کت و ورزشی و جیزای دیگه بوده.جین این شکلی ولی تقریبا یک و نیم اینا ...

بله متوجه شدم‌ . منظورم همون فرم مدرسش بود. آخه فرم از ۷۰۰ شروع میشه و شلوار  کامل حدودا  ۳۰۰ اینا میشه 

2825
2823
2791
2779
2792