2777
2789
عنوان

با داداش حیوانم دعوا کردم

103 بازدید | 7 پست

داداشم که نه بی خاصیت از یه زن دیگست 

عزیز دور دورنه ای بابامه بابام براش خونه ماشین همه چی خرید بعد اومد گفت بابام هیچی نداره بدبخت کاری ندارم با اینا من دیروز اعصابم خورد بود محلش نکردم حیوون روانی اومد سمتم انگشت شو گذاشت رو چشمم آنقدر فشار داد که ازش خون اومد تصادف کرده من می‌تونستم راحت بزنمش بخاطر اینکه دیه ای همچین حیوانی رو ندم دست نزدم بهش بعد اومد موهامو کشید یه دسته از موهام ریخت قشنگ و چاقو برداشته بود حمله کنه بهم مامانم گرفت زد تو دهنش گفت گمشو از خونه ای من برو بیرون تا الان هرچقدر بهت خوبی کردم روت زیاد شده می‌گفت من تورو دوست دارم این ج نه در هر رو میکشم مامانم گفت تو سگ کی باشی به دختر من دست بزنی دستاتو خورد میکنم یک بار دیگه دست بزنی به دخترم مامانم اینو بهش گفت این بیشتر سوخت لیوان و پرت کرد سمتم نزدیک بود شیشه بره تو چشم و سرم هی داد میزد می‌گفت تو یه ج نه د ه خرجت یه جهیزیه هستش و از اینجور چرت و پرتا 

رفت بیرون بابام اومد خونه مامانم همه چیو بهش گفت مادر بزرگم اینا اومدن گفتند این روانیه بفرستیدش بره پیشه مادر هرزش 

دیدیم انکار می‌کنه میگه من با خواهرم کاری نکردم اگه ام بکشمش حق دارم برادرشم تازه اون بمیره بهتره همه چی میرسه به من پسر عموم خیلی منو دوست داره رفت زدش و دعواشون شد بزور جداشون کردیم هرکاری میکنیم گم‌نمیشه بره توروخدا بگید یجوری اینو رد کنیم بره

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین پیش دعا نویس یچیزی بده یا شرش کم شه یا آدم بشه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

فقط بابات میتونه‌ رامش کنه

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(