2777
2789

مادر شوهرم تو خواب همیشه خیلی بلند خر و پف میکنه

صاف اومده بالا سر بچه من خوابیده

بچم هم داره وول میخوره موندم چ کنم

اگه پاشه بد خواب میشه باز کلی نق میزنه بچم🥲

برادرشوهر بیرون اتاق هست من نمیتونستم بچه مو بیرون شیر بدم و بخوابونم....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تو آشپزخونه بشین بخوابونش چاره ای نیس دیگه بهتر از اینه ک بیدار بشه

اشپرخونه و سالن شون بهم وصله

اصلا اپن و اینا نداره

بیدارش کن الان وقته خوابه مگه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

سلام.  
نمی‌دونم چطور باید شروع کنم، ولی دلم می‌خواست بدونی که هیچ‌وقت بی‌اهمیت نبودی برام.  
تو همیشه سنگ صبورم بودی، کسی که حرفامو می‌شنید، آرومم می‌کرد، و بودنش برام دلگرمی بود.  
واقعاً دوستت داشتم، نه از روی ظاهر یا چیزای سطحی، بلکه به خاطر اون حس امنی که کنار تو داشتم.  
اما یه جایی مجبور شدم تصمیمی بگیرم که آسون نبود.  
بعد از اون دیدار مون، شرایطی پیش اومد که همسرم ازم خواست دیگه ارتباطی نداشته باشم.  
منم فقط سکوت کردم و رفتم. چون نمیدونستم باید چی بگم بعد اینهمه رفاقت
شاید اشتباه کردم که چیزی نگفتم، ولی واقعاً نمی‌خواستم ناراحتت کنم یا دلخور بشی.  
اگه فکر کردی به خاطر قیافه یا اندامت بود، بدون که اصلاً این‌طور نبود.اصلا این چیز ها برای من مهم نیست.ما همو دیده بودیم قبل از اون ملاقات حتی.
تو برای من ارزش داشتی، و هنوزم خاطرات خوبمون رو با احترام یاد می‌کنم.  
امیدوارم  بتونی درکم کنی.

خودتم خوب میدونی تنها سنگ صبورم تو بودی.