بنظرم اینجوری خوشگل تره و متفاوت تر الان برای من خیلی تازگی داره تایپ کردن با کیبورد لپتاپ چقدر حال میده شما تا حالا با کامپیوتر یا لپتاپ اومدین؟
باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم. "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
با گوشی هم میتونی بذاری رو حالت دسکتاپ مود مث صفحه کامپیوتر نشون میده
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
با گوشی راحت ترم با لپ تاپ گیج میشمبا گوشی هم میتونی بذاری رو حالت دسکتاپ مود مث صفحه کامپیوتر نشون ...
چه جالب نمی دونستم اینو
ولی تایپ با این یهچیز دیگست خودشم آدمو یاد قدیما میندازه گوشی محدود بود با کامپیوتر میومدیم نت
باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم. "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"