2777
2789
عنوان

یکی هکم کرده کمک کنید لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای حتما نباید گوشیش دست اون باشه همون لینکرو که زده به همه سیستم گوشی الان دسترسی داره هکره بابا ...

دوست عزیز این اتفاق واس دوست منم افتاده اسی فقط دسترسی به پیامارو داده اون ادمم چیزی جز این نمیخواد واس مسخره بازی و بازی با ابروی مردم اینکارو میکنن

مردم چه کارایی که نمیکنن با بقیه

خدا لعنتشون کنه سر یه لجبازی یه اغده اینقده اذیت میکنن ادمو که نگو مال من که نرفتم گفتم بیخیال میشه دیدم همه دارن بهم زنگ میزنن چیشده پول لازم شدی داشت ابروم میرفت دیگه پیگیری کردم یه پسره عوضی شیرازی بود رندوم زده بود خط من بیچاررو هک کرده بود

عزیزم ببر توضیح بده میندازن بیرون من خودم قبلا امتحان کردم که دارم میگم اگع نشد بعد به شوهرش جریانو ...

اوکی ولی هر کسی بلد نیس

نمخوام چسی بیام ولی من خودم برنامه نویسی پیشرفت رو ی خورده ای کار کردم و از داستان هک و اینا یخ ورده بلدم و میدونم اگه اون هکر به اون چیزی که فکر میکنم دسترسی پیدا کرده باشه مینوته چه بلا هایی سر استارتر بیاره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

والا خوبه خودشم میتونه الان گوشیشو فلش کنهکاش فلشش کنه

حالا یا فلشه یا تنظیمات کارخونه اونا نرم افزاری بیشتر حالیشونه ببره سوال کنه خیلی بهتره بعد حتما به فتا باید گزارش کنه این عوضیو بگیرن ببینن نیتش چیه باهزار نفر این کارو میکنن این احمقا

دوست عزیز این اتفاق واس دوست منم افتاده اسی فقط دسترسی به پیامارو داده اون ادمم چیزی جز این نمیخواد ...

خوب گلم شانس اورده که نداده ولی از طریق همین پیامم خیلی غلطا میتونه بکنه که تو باور منو شما نیست چون اهلش نیستیم 

اوکی ولی هر کسی بلد نیسنمخوام چسی بیام ولی من خودم برنامه نویسی پیشرفت رو ی خورده ای کار کردم و از د ...

دقیقا من از طریق روبیکام به دوربینو گالریو هزار کوفتو زهر مار گوشیم راه پیدا کرده بود لعنتی قشنگ داشت ابرومو میبرد عکسامو تو دوتا گروه دوست یابی تو تلگرام به قران با شمارهامو پخش کرده بود شوخی گرفتن بعضیا این موضوعو

دقیقا من از طریق روبیکام به دوربینو گالریو هزار کوفتو زهر مار گوشیم راه پیدا کرده بود لعنتی قشنگ داش ...

این خوبه  والا

اگه  تا اون جایی که فکر میکنم پیش رفته باشه دست رسی پیدا کرده باشه به راحتی میتون با استفاده از این اطلاعاتی که دارن از استارتر اون رو قاتل کنن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

این خوبه والااگه تا اون جایی که فکر میکنم پیش رفته باشه دست رسی پیدا کرده باشه به راحتی میتون با ا ...

هر گوه خلافی که با اکانت یا شمارش انجام بدن پاسخگو باید استاتر باشه دیگه چون تا بیای ثابت کنی چی بوده جریان دهنتو سرویس میکنن بهترین راه اینه الان که فتا بستس از طریق سایت به فتا گزارش بده چه اتفاقی افتاده اونا پیگیری میکنن بهش اطلاع میدن البته واسه بردن مدارک باید بره

هر گوه خلافی که با اکانت یا شمارش انجام بدن پاسخگو باید استاتر باشه دیگه چون تا بیای ثابت کنی چی بود ...

آره

تلفن پاسخ گو هستن