2777
2789
عنوان

شیراز

926 بازدید | 11 پست

اقامتگاه بوم گردی یا هتل سنتی خوب با قیمت مناسب توی شیراز کسی سراغ داره؟ و اینکه توی تیر ماه هوا چطوره شیراز؟ پارسال رفتم خوب بود 

خدایا راضیم به رضای تو

تیر ک خیلی گرمه اینجا😓

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقامتگاه و هتل تو گوگل سرچ کن. هوا هم گرمه. به عبارتی آتیش میباره. مخصوصا امسال ک زمستون بارندگی درستی نداشتیم. ولی با همون هوا هم خوش میگذره اگرچه گرمه ولی شرجی نیست ک نفستون بگیره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

رستوران شرزه خوبه 

سنتی هم هس

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
هتل سنتی یه هتل زندیه هست ساختمونش سنتیه الان زدم عکساشو دیدم خوشگل بود 

آره خیلی جای خوبیه

اقامتگاه و هتل تو گوگل سرچ کن. هوا هم گرمه. به عبارتی آتیش میباره. مخصوصا امسال ک زمستون بارندگی درس ...

پارسال یه ماموریت سه روزه توی تیر اومدم هوا خوب بود یعنی اون جور که انتظار داشتم گرم نبود

خدایا راضیم به رضای تو

اقامتگاه سنتی من خانه پرهامی رو میشناسم،تو اینستا گرام خانه سنتی پرهامی رو جستجو کنید

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست