2777
2789

من همش اینطوزیم که نکنه ی دختر خوشگلتر ببینه هوایی بشه یا بره بااون .حتی رو همکلاسیاشم حساسم ک چقدر خوشگله یانه 

شماها چجور حساس نیستین .بخدا زندگیو ب خودم حروم کردم 

من وایسادم منو نمیشه کشت

خواهر منم کپی توامممم

همش نگرانم ک نکنه یکی خوشگل تر ببینه نکنه یکی مخشو بزنه :))

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم کپی تواممممهمش نگرانم ک نکنه یکی خوشگل تر ببینه نکنه یکی مخشو بزنه :))

همش تو استرسم .امروز با کیا کلاس داره امروز تاچند کلاس داره اصن ی وضعی زندگیو ب کام خودم تلخ کردم

من وایسادم منو نمیشه کشت

منم همینجوری ام

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

نه اولا چون خیلی از خودم راضیم و اعتماد به نفس دارم 

به خودم میرسم و اوکیم

حتی دوستای احتماعی جنس مخالف داره همونطور که من دارم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

خیر چون با چشم باز انتخاب کردم که این معضلات را نداشته باشم 

این حجم وسواس فکری اگر بی دلیل باشه هم  توهین به خودتون و هم به همسرتون هست 

به خودتون چون خودتون را بی ارزش و ضعیف میبینید

به همسرتون چون اون را چشم ناپاک میبینید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍