2777
2789
عنوان

اونایی ک پارتنر و یا همسر دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 72 پست
منم خیلیی حساسم مثلاانلاین جواب منونمیده میگم نکنه بادختردیگه داره چت میکنه یاصحبت میکنع میگم نکنه د ...

میدونی چزا اینجوری شدم؟چون دیدم پسرای رل دار و مردای زن دار چجور خودمو نگاه میکنن سرهمین حساس شدم

حتی ردزایی ک کلاس نداره خداروشکر میکنم

من وایسادم منو نمیشه کشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش تو استرسم .امروز با کیا کلاس داره امروز تاچند کلاس داره اصن ی وضعی زندگیو ب کام خودم تلخ کردم

منم همش نگرانم ک نکنه مثلا الان دارم درس میخونم اون دلش تنگ شه بعد برا با یکی دیگه چت کنه :))

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
نه اولا چون خیلی از خودم راضیم و اعتماد به نفس دارم به خودم میرسم و اوکیمحتی دوستای احتماعی جنس مخال ...

منم خیلی ب خودم میرسم ولی خب حساسیته دیگ

من وایسادم منو نمیشه کشت

منم خیلی ب خودم میرسم ولی خب حساسیته دیگ

اعتماد به نفست پایینه

کسی که عاشقت باشه اصلا جز تو کسی رو نمیبینه

مگه از اون بهتر و بالاتر وجود نداره ایا تو بهش خیانت میکنی

نه دیگه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

اخه زمونه بدهخود مردای زن دار و رل دارو دیدم چجوری نگام میکنن از همون حساس شدم

مشکل از زیبایی زنشون نیست مشکل ذات و مدلشونه بعصیاشون بی تربیتا منطور ندارن چشتشون هرز میپره .ربطی به زن و دوستش نداره

هقققق🥲بیا بغلم گربه کنیم

بیاااا🥲😭😭❤️

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)