2777
2789
عنوان

مادری ک بین بچه‌اش فرق بزاره

62 بازدید | 6 پست

سلام خیلی بین من و خواهرم فرق می‌زاره   لباس برای من و خواهرم خریده بود مال اون مارک دار رنگهای قشنگ  چند تا مال من 2تا بدون مارک و زشت بدترین رنگهایی ک می‌دونه به من نمیاد گرفته آورده منم گفتم نمیخام بده به خواهرم این دوتا رو هم یکیش آبی کمرنگ کمرنگ  یکیش نارنجی 🥲بعدم گفتم بین همه سال بچت بودم نفهمیدی من از این دو رنگ بدم میاد میگه همینم بابات گفت وگرنه نمیخریدم برات

بمیرم الهی

کاش این خانواده ها یا فقط یکی بیارن یا اصلا نیارن ک فرق میزارن

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ اون یکی خواهرت مهربون تر از تویه؟/

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

چرا؟ اون یکی خواهرت مهربون تر از تویه؟/

ن والا هیچ کاریم نمیکنه  کلا مامانم از من بدش میاد برای کنکور من حتی یک کتابم  نخریدن برای اون همه چی خریدن هر سالم پشت کنکوره هر بار یک موسسه   

ن والا هیچ کاریم نمیکنه کلا مامانم از من بدش میاد برای کنکور من حتی یک کتابم نخریدن برای اون همه چ ...

خیلی سخته کاش واقعا میشد فهمید چرا بین بچه ها فرق میزارن حالا اگر مثلا یه بچه ای واقعا ب پدر ومادرش محبت زیاد کنه طبیعیه که مادر پدر بیشتر توجه کنن هرچند اینم درست نیست

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗