2777
2789

خسته شدم من همش چندماهه عقد کردم خودش که اصلا هیچ کاری بلد نیست نه غذایی بلده درست کنه نه خونه داری بلده همش میره سرکار اونم کارهای لوبیا پاک کردن و اینا

از وقتی عقد کردم شدم خدمتکار اون انگار

پریشب به شوهرم گیر داده چقدر لاغر شدی چرا به خودت نمیرسی چرا هیچی نمیخوری شوهرم گفت چون تو هیچی درست نمیکنی و خسیسی یه ۲۰ روز رفته بودی خونه خواهرم خیلی خوب بود من از بیرون غذا میگرفتم خیلی خوش میگذشت چاق شده بودم

یهو مادرشوهرم داغ کرد در صورتی ک هیچ شرکتی تو بحثشون نداشتم گفت حالا زنت خونست بگو اون درست کنه بخوری 

خیلی خیلی بدم اومد خیلی بدبختم خدایا😭هیچکس تو عقد کارایی ک من کردم نمیکنه چرا اخه انقدر پرو شدن

همشم توقع دارن خونشون باشم یروز میرم خونه مامانم پدرم در میارن ک چرا رفتی برگرد

الان دانشگاه داره شروع میشه قصد دارم کلا نرم دیگه

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان جواب پیامش چی بدم؟

پدرشوهرم زنگ زد بیاد دنبالم گفتم من وقت ارایشگاه دارم ساعت ۴ و نیم نمیتونم بیام کارم تموم شد میام

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن مادرته چی میشه مگه کمکش کنی

همین فکر و میکردم و بی منت کمکش میکردم همش در اختیارش بودم ک دیدم همش میخواد فتنه کنه و بد بگه و دلم رو بشکنه الانم دختر جونش اومده اون بره کمکش ب من چ

شب و نمون چند ساعت طولانی مدت هم اونجا نباش بهانه بیار خانوادت بدشون میاد قبل ازدواج انقدر خونه اونا باشی

دانشگاه و کلاس هات و بهونه کن 

بگو امتحان دارم یا از دانشگاه برگشتم خیلی خسته ام

رو نده بهشون

شما عقدی از اول نباید میرفتی بهونه بیار پدرم موافق نیست هر وقت عروس شدم اون موقع هم بهونه های دیگه ا ...

خودش دیده بابام چقدر بیخیاله من با بابام زندگی نمیکنم اصلا زنگ هم نمیزنه حالم رو بپرسه دقیقا از همین میسوزم چرا بابام سفت نبود جلوشون ک انقد پرو نشن