2777
2789

جواب پيامامو نميده قهر كرده چن هفتس اصلا شمارمم بلاك نميكنه اينهمه اصرار كردم بلاكم كن نكرد چيكار كنم برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه کن یا هی پیام بده زنگ بزن خودتو کوچیک کن تا ب زور برگرده 😂😑 چ چیزایی آدم میخونه خو نمیاد نیاد ب درک چرا اینجورین شما اصرار دارین کسی بمونه پیشتون ک خودش دلش نمیخواد وا

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

نه من بااینکه بعضیا میگن دوستت نداره میخواد بپرونتت تو اب نمکی موافق نیست اگه خیلی مدته تو رابطه این اشتباهیم کردیم مقصر تویی یه چند روز بهش زمان بده اروم شه بعد باهاش صحبت کنه پسرا اکثرا جوگیرن چون حوصله بحث کردنم ندارن جواب نمیدن مگه نه کلا مسدود میکرد تمومش میکرد میرفت فقط یه هفته لااقل زمان بده بهش بعدم یه پیام درست و محترمانه بده ببین چی جواب میده تو این مدتم هیچ واکنشی نشون نده نه نشون بده داری میمیری که نیست نه نشون بده خوشحالی بزار یه چند روز بگذره بعد امتحان کن

نه من بااینکه بعضیا میگن دوستت نداره میخواد بپرونتت تو اب نمکی موافق نیست اگه خیلی مدته تو رابطه این ...

جون مادرش قسمش دادم بلاكم كنه نكرد ازم دلخوره و انگار نميتونه منو فعلا ببخشه چيكار كنم بنظرت

جون مادرش قسمش دادم بلاكم كنه نكرد ازم دلخوره و انگار نميتونه منو فعلا ببخشه چيكار كنم بنظرت

من خودمم تو موقعیت تو گیر کردم ولی جواب داد زحمت کشیدن فرصت دادن تا خودمو ثابت کنم اشتباهمو جبران کنم یه پیام منطقی بهش بده بعد اونم دیگه هیچی نگو فکر کنه چخبره یه مقدار زمان بده بهش هرچی زنگ بزنی پیام بدی بیشتر لج میکنه بعد دوباره شانستو امتحان کن بگو واسه دفعه اخر میخوام ببینمت باهات حرف بزنم برو عذرخواهی کن بگو پشیمونی حاصری جبران کنی اشتباهتو بگو ببخشید اون لحظه عقلانی اینکارو انجام ندادم ولی قول میدم تکرار نشه