2777
2789

واقعا چی عایدتون میشه دلم براش سوخت اون طرف حسابش یکی دیگه بود اما تو چنان بلوا به پا کردی که بیچاره قطع دسترسی شد واقعا الان چی بهت رسید دکترای افتخار گرفتی من تو این تاپیک از مهسا  دفاع نمی کنم کارش درست نبود اما کار تو صد بار بدتر بود که اتیش بیار معرکه شده نه مهسا دوستم بود نه شناختی ازش داشتم اما واقعا براش ناراحت شدم چون تو تاپیک جون بچش و قسم خورد و از دوستان خواست واسطه بشن  شیطونک ببخشش اما تو هیزم ریختی تو اتیش اون شجاعت داشت به اشتباهش پی برد اما تو همچنان تو اشتباهت به سر میبری

اَی خِدا دو روز همش نبودما😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس میبندمش که دعوا نشه اما این حرفا رو دلم سنگینی میکرد

پس تاپیک نزن . و اگر میزنی یعنی بقیه حق دارن نظر بدن .

چرا تو خصوصی بهش نگفتی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

کاربران گرامی دیگه علیه هم تاپیک نزنید که دعواهم نشه

الان براهم استیکر ماچ بفرستید ی صلواتم بفرستین تموم بشه😍😅

مدیریت اینده سایت

لیلی۷۶

😎💪

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

کاربر گرامی، کاربر مهسااخانم خودشون درخواست لغو دادن. بهتر بود میموندن و مدارک ارایه میدادن برای تهمتی که به من زدن. 

دوستای من هم‌مثل الان شما جانب داری دوستشون رو‌کردن. با این تفاوت که اونها به حق و شما به ناحق.

دوستی با کاربری مثل مهسااخانم تاسف انگیزه.

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

لطف کنید این قضیه رو‌ دیگه کش ندید. 

اونکه باید مدعی باشه برای فرار اون کاربر منم نه شما. 

دیگه تاپیک نزنید . 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
کاربر گرامی، کاربر مهسااخانم خودشون درخواست لغو دادن. بهتر بود میموندن و مدارک ارایه میدادن برای تهم ...

سلام آقا 😁😍😘

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
سلام آقا 😁😍😘

عزیزم 😔😔 واقعا دیگه شوخیشو دوست ندارم. 

اسباب توعین و تهمت یک عده فراهم‌میشه. 

من حتی فحش هم‌ خوردم توی اون تاپیک شیطونکی آغاست 

عزیزم 😔😔 واقعا دیگه شوخیشو دوست ندارم.  اسباب توعین و تهمت یک عده فراهم‌میشه.  من حتی ...

ببخشید 😢😢😢