2777
2789

امسال به خاطر مزخرف بودن مدرسه که همه فقط بدشو میگفتن از مدرسه رفتن تو کلاسمون فقط ۲ نفر میشناسم الان معلوم نیس از کمبود دانش آموز چه معدل های پایینی رو ثبت نام کردن یه ذره فضای رقابتی بود پارسال که انگیزه میداد امسال دیگه اینم نیس مدرسه دولتیه فقیرررر چیکار کنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ربطی به مدرسه ی دولتی و‌ هم کلاسی ها نداره، خود ادم باید تلاش کنه، منم مدرسه ی دولتی تیپ ۳ بودم، ولی رتبه ام و نمراتم خیلی خوب شدند. به خودت ربط داره استارتر، خودت قوی باش

چندمی چه رشته ای؟واقعا شرایط مزخرفیه

دوازدهم تجربی 

یکم ناراحتم ک امسال مدرسه نمیرم ولی خب دیگه باهاش کنار اومدم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

هیچ ربطی به مدرسه ی دولتی و‌ هم کلاسی ها نداره، خود ادم باید تلاش کنه، منم مدرسه ی دولتی تیپ ۳ بودم، ...

دقیقاا منم با همه انرژی منفیای ک بقیه میدن و میگن حتما باید غیرانتفاعی باشی تا قبول شی سعی میکنم به همشون بی توجه باشم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!